month.link }}” />

Veckans Fashionistas!

Medan jag var i Grekland har det varit många kändisar som under tiden visat upp sig på röda mattan i tjusiga outfits. Veckans Fashionistas är;
image1678

Teri Hatcher i en underbar klänning från min favorit designer Badgley Mischka, Victoria Beckham i jeans från dVb, Louboutinskor och väska från Valentino. Ali Larter från tv-serien Heroes i Moschino, Jamelia i glittrande klänning från Asish. Söta Hayden Panettiere också från tv-serien Heroes hamnar på veckans bäst klädda lista 2ggr! Först i en turkos klänning från Cynthia Rowley och sedan i en svart paljettklänning från Alice +Olivia America Ferrera från Ugly Betty i Nanette Lepore och Becky Newton också från Ugly Betty i en fantastisk plommonfärgad klänning från Jay Godrfey. Sist men inte minst Jessica Alba som bar en tjusig solgul klänning från Yigal Azrouel under Teen Choice Awards.

Tv-serie att längta efter...

image1668
Cashmere Mafia
med Lucy Liu är en ny het serie som börjar sändas i USA i höst. Det är mannen bakom Sex and the City, Darren Star som har skapat en ny serie om fyra framgångsrika kvinnor i New York City. Likheterna med Sex and the City är många, till exempel är är det Patricia Field som står för rollfigurernas kläder och vi vet ju alla vilken hysteri hon skapade med sina fantasifyllda kreationer för Sex and the City. Vill du också få stiltips från Patricia Field kan du kika in på Asos.com. Här ser vi Lucy Liu i en cool outfit ur ett av avsnitten. Hoppas, hoppas att någon av våra svenska tv-kanaler köper in serien!

Dagens Fashionista!

image1667
Tjusigt Keira! Keira Knightley
är nya ansiktet för Chanels parfym Coco Mademoiselle och  Kiera såg änglalikt vacker ut på premiären av Atonement under Venice Film Festival. Väldigt lik en gammaldags målad ängel med porslins hy mjukt uppsat hår och böljande klänning. Den vackra ljust rosa klänningen med girly rosa rosett kommer från Chanel och är en riktig drömklänning. Sagolikt vackert!