month.link }}” />

Halsbandet nr 1!

halsband2halsband

Åh det är så coolt, så helt fantastikt! Är förälskad i detta grymt coola halsband från Cornelia som sälja på Soda. Jag har aldrig sett ett liknande halsband förut så för mig är detta nyskapande design. Vill ha det, men det kostar en slant, 1499 kr fast det kan man ju förstå. Frågan är bara om jag har råd. Visst är det fantastiskt?

Dagens Fashionista!

KatieKatie hår

Bedårande Katie! Katie Holmes var inbjuden till årets fest Vanity Fairs After Party (Oscarsgalans efterfest) och hade till detta tillfälle valt en ljuvlig puder -rosa klänning från Armani Privé med matchande skor och väska. I håret hade hon pastellgröna stenar från Armani Privé i en fantastisk håruppsättnig. Magiskt vackert!

 Madonna var också inbjuden och fötjänar en del av utmärkelsen som Dagens Fashionista liksom Beyonce som bytte om inför efterfesten. Madonnas klänning från Dolce & Gabbana passade hennes personlighet perfekt och matchades med smycken med diamanter för $ 10 miljoner dollar från Neil Lane. Beyonces isblå klänning från Elie Saab Couture var strålande vacker till hennes solbruna hy och mörka hår. 

Modemissar på Oscarsgalan!

Mittt ibland alla fantastiskt vackra klänningar på Oscarsgalan så fanns det också några riktiga modemissar.
 
Hudson Jennifer Hudson vinnare av en oscar för bästa kvinnliga biroll hade en märklig chokladbrun klänning från Oscar de la Renta med en space influerad bolero vilket gjorde att hon såg ut som en stor bakelse med silverflan topping.Eva Green som spelade bondbrud i senaste Bondfilmen valde en grå klänning från Givenchy med massor av chiffon. Tyvärr ser den gråa chiffonen ut som att hela Eva är insvept i spindelnät och damm. Tillsammans med den bleka hyn, den superläskiga svarta häxfrisyren och sotade ögonen ser hon ut att komma direkt ut ur en skräckfilm!

Meryl Streep
som vanligtvis brukar bära eleganta klänningar valde i år en svart kappa och kjol i sidenduchesse från Prada. Det hade nog varit fint vid ett mindre uppklätt tillfälle men för Oscarsgalan passade det inte. Tillsammans med det gröna bohemskärpet och det jättelika halsbandet och den flummiga frisyren blev det inte alls elegant eller snygg!

Kirstin Dunst valde en klänning från Chanel Couture och visst är det en fin klänning men på Kirsten blir den väldigt blek och tråkig. Frisyren och sminkningen var lika blek och tråkig så därför blev resutatet tyvärr -Tråkigt!

Bilder från People, Style.com och Instyle