month.link }}” />

Dagens Outfit!

image2849 Idag ska vi göra decemberfint hemma, sätta upp adventsljustakarna, byta gardiner och kuddar och hänga upp vårat ljusregn på balkongen. Ska bli mysigt och skönt att vi klarade av all städning i går kväll så att det bara är roliga saker att göra idag. Senare blir det Idol, (jag kan fortfarande inte fatta att Daniel åkte ut), fredag hela veckan och grekisk sallad. : ) ♥ Jag hoppas Amanda och Marie går till final!
Klänning -Gina Tricot
Strumpbyxor-Ellos
Stövlar -Björn Borg
Väska -Mulberry
Klocka -Guess
Halsband -Dyberg & Kern

Snälla Tomten....

image2834

Jag vill ha sovkläder från Victorias Secret! Just nu har de hur mycket underbart som helst att välja på och dessutom så billigt!! Massor av härliga modeller, färger och mönster. Det jag helst skulle vilja ha är den rosa pyjamasen här ovan som är i 3 delar, den söta flanellpyjamasen med tryck med änglavingar och den fina i rött och rosa som ni ser här ovan. Sedan vill jag även ha 2 supersöta nattlinnen, ett med texten "Love Victorias Secret "och ett med texten "Angel". Då kan man vara en Victorias Secret Angel i drömmen! ; ) Mest av allt vill ja ha dessa underbara linnen med texten "Santababy" och "Naugthy & Nice". Hur sött skulle inte det vara att mysa i dem under jul och nyår?! Åhhhhh ja vill ha allt !!!  Just nu får man matchande tofflor till på köpet. Synd att man inte ska resa til USA snart. Funderar på att skicka efter, men jag vet inte hur dyrt det blir med tull avgiften?! Någon som vet om man kan räkan ut det på något sätt?

Dagens Fashionista!

image2847
Snyggt Zooey! Zooey Deschanel vågar sticka ut och väljer en röd fantastisk klänning till premiären för sin nya miniserie Tin Man i LA igår. Den underbara klänningen som har precis rätt röd färg kommer från Zac Posen och Zoe matchar med vinröda pumps och en clutch från Daniel Swarovski.