month.link }}” />

Happy Halloween!

image2512
Glad Halloween på er alla!Önskar er en spökig och rolig Halloweenkväll med det här collaget med kändisarnas Halloween kostymer. Kan ni se vilka de är?

Paris Hilton är ju inte så svårt att lista ut kanske ; ) De övriga är: Teri Hatcher som kortleksdrottning på Halloweenparty för välgörenhet, Gwyneth Paltrow som kanin på Trick or Treat runda med dottern Apple. Heidi Klum med maken Seal som äpplet och ormen och kanske Adam och Eva? Christina Aguilera med maken Jordan som skräckbröllopspar.

Dagens Outfit!

image2513 Körde på svart och orange idag med eftersom det är Halloween och höstigt. ; )Har haft en massa ärenden på stan idag och så har jag ätit lunch och shoppat med min bästa vännina. Köpte en supersöt liten brun björn overall i present till en annan vän som precis fått en bäbis.
Svart topp -American Apparel
Cashmerekofta -Zara
Svarta leggings -Lindex
Orange kjol med guldbroderier -Dolce & Gabbana
Svart skinnväska -Bayswater, Mulberry
Guldhalsband med svart äpple -Kenneth Jay Lane
Svarta stövlar -Bianco

Dagens Fashionista!

image2511 Musiker, skådespelerskor och supermodeller samlades i förrgår tillsammans med Marc Jacobs (i blått hår) och Louis Vuitton för att fira öppningen av Takashi Murakamis nya utställning i LA. Även kvällens fashionista, Christian Ricci hade ny hårfärg men en lite diskretar sådan. Jag gillar verkligen Christinas nya ljusare hårfärg (kolla skillnaden) och outfiten är helt fantastisk. Den svarta klänningen med fantastiska axelpartier kommer från Louis Vuitton (såklart) och Christina matchar med bronsfärgade pumps och en liten svart aftonväska. Även Dita Von Teese var supertjusig!