month.link }}” />

Underbara Santorini!Hello CityCatBabes! Jag kom precis hem från en underbar vecka på Santorini. Jag är så glad att jag åkte, det var väldigt nära att jag ställde in eftersom jag mådde så dåligt. Tusen tack allihop för era välönskningar!! Väl där mådde jag dåligt 2 första och sista dagen men dagarna emellan hade jag det fantastiskt härligt. Det var 30 grader i skuggan och ljuvligt svalkande i vattnet. Vårat hotell låg precis på strandkanten vid en lång strandpromenad med underbara restauranter och coola barer. Här ovan ser ni mig på vad som blev favoritbaren under veckan. Det var ett supermysigt ställe med stora coola madrasser som man låg på runt en vacker upplyst pol och fantastiska palmer. Jag måste följa en diet där det är fler än 100 olika födoämnen som jag inte får äta pga av min sjukdom så det brukar vara väldigt svårt för mig att hitta mat och dryck. Speciellt drinkar, men här hittade jag en drink som gjordes av Amaretto, vanlijglass och krossade is! Mums, det var som att dricka en efterrätt, he,he. : ) Så det blev ett antal sådana drinkar i den snygga baren. Första kvällen åt vi en god souvlaki och grekisk sallad som jag älskar! Andra kvällen gick vi till en underbar fiskrestaurent och valde ut var sin fisk från dagens fångst som de sedan grillade hela. Vi valde sea bream...någon som vet vad den heter på svenska?  Supergod var den i alla fall och servitören filéade den framför oss med grym expertis. : )

En drink på vårat hotell, på en härlig bar vid stranden, goda fisken, jag kollar in fiskarna, nya favoritdrinken.

Outfit dag 1: Korallfägad volangklänning från Juicy Couture, guldsandaletter från Gyllene Gripen, halsand från KJL, armband från Miu Miu, Tokyo Jane och Taipei.
Outift dag 2: Blommig klänning från HM, kilklackar i skinn från Aldo, skinnväska köpt på Kefalonia och armband köpt i Taiwan.

Santorini here I come!


Hej kära CityCat Babes! Som ni säkert har märkt på både inlägg och (uteblivna)svar så har jag inte mått så bra de senaste veckorna. Det är därför det inte har blivit några "Dagens Outfit" eftersom jag har haft mina Juicy Couture mysdressar varje dag. Jag lever med väldigt svåra smärtor varje dag, men de senaste veckorna har de varit helt olidliga. Jag har bestämt mig för att försöka åka på resan än då och jag hoppas att jag kanske, kanske kan bli bättre av att komma bort och få vila i solen, bara jag klarar flygresan. Jag hoppas att jag kommer tillbaka om en vecka full av energi så att vi kan sätta igång och analysera höstmodet, och allt det roliga som en ny modesäsong innebär. Ni ska också få följa med på stylinguppdragen och castignarna på nya jobbet på modellagenturen! Vi ses snart! Lots of love/citycat kisses!

Dagens Fashionista!

Lauren Conrad Reality tv-stjärnan och numera designern Lauren Conrad var vacker som en älva på premiären av 4 säsongen av The Hills. Den långa puderfrägade klännignen med vackert fall kommer från Roberto Cavalli. Lauren kombinerade med en mjuk vackert flätad håruppsättning och tunna fina armband. Tjusigt!