month.link }}” />

Visa Axeln!

image3342
Det råder inget tvivel om vad som är den hetaste trenden i Hollywood just nu. Klänningar med assymetrisk skärning som lämnar en axeln bar! Här är bilder från de senste veckorna som visar att de flesta fashionistas har hakat på trenden. Mischa Barton i Jenni Kayne, Jessa Simpsson i Michael Kors, Drew Barrymore i Gucci, Katie Holms i Lanvin, Jessica Alba i Gucci, Mandy Moore i Yigal Azrouel, Carrie Underwood i Elise Katz Couture och Maggie Grace i Monique Lhuillier.  Kedjorna som Zara, HM och Topshop kommer garanterat att hoppa på den här trenden. Se till att smörja in axel och arm med fuktkräm och dusta över lite glitterpuder eller stryk på en skimmrande guldolja över nyckelbenet och axeln, så blir du lika tjusig som stjänornra!
 (Klänning från Asos. Guldolja från Nuxe)

Fler stjänror som visar axeln:

(Joy Brant, Eva Herzigova, Rihanna, Catherine Zeta Jones, Halle Berry, Sarah Michelle Gellar, Kirsten Bell, Katie Holmes)

Dagens Outfit!

image3338 Idag har jag varit på säljarutbildning. Ganska intressant och väldigt duktig föreläsare, Susanne Einhorn. Lite tips och inspiration fick man om hur man kan bemöta kunder, även om man ibland kan tycka att man mest skulle behöva träning i självförsvar, för alla helt totalt oprovocerade påhopp och ilskna kommentarer man får och en säkerhetsvakt i butiken för att släpa ut alla galningar som förirrar sig in där! Ett stånd med sportdryck och vatten skulle också vara bra, eftersom man behöver kopiösa mängder energi för att springa som en skottspole runt, runt i butiken, in och ut på lagret och upp och ner för stegar. En mask med syrgas som trillar ner (sådär som på flyget) skulle också vara bra, så att man får hjälp att andas när kön ringlar sig runt hela butiken, stressen är olidlig och man inte har ätit och gått på toa på hela dagen. Men vänta nu, nej, vad va det nu hon sa, nicka och le det är allt som behövs (right!) ; )
Grön militärjacka -Gina Tricot
Brodyrtopp -Paul & Joe Sister
Svart trikåkjol -HM
Merinoullsstrumpbyxor -Falke
Svart skinnväska -Mulberry
Gråa stövlar -Björn Borg
Cerist armband -Miu Miu
Guldörhängen -Juicy Couture


Mischas coola bilder!

image3333

Mischa Barton
är en bland många kändisar som gör vårkampanjer för modehusen. Mischa jobbar för Icberg och så här ser vårens reklambilder ut. Wow, vad snyggt! Kolla in den kraftiga eye-linern som defenitivt håller sig kvar bland sminktrenderna! ♥