month.link }}” />

Dagens Outfit!


(Närbild)
Hello CityCat Darlings! Hoppas att ni har hunnit komma in i mysstämning inför Halloweenhelgen. Jag kör lite Halloweeninfluerad outfit idag, känns kul med orange och svart ihop och så ett dödskallehalsband, he,he. Vi har varit och storhandlat och jag har gjort 2 arrangemang ett för hallen med ljus och höstlöv och minipumpor och ett med en stor pumpa som står på spindelväv och med 2 plastspindlar, för vardagsrummet. Har ägnat en timma åt att skära ut ögon och tänder i pumpan tror jag, den var svårarbetad, men det blev mysigt till slut. Jag är glad att jag har fått må så pas bra idag att jag har kunnat vara på benen och fixa och dona lite. Nu ska vi laga pasta med gravad lax och färsk sparris och sedan blir det glass med färska blåbär framför Idol. Önskar er en riktigt mysig (eller party) fredagskväll! CityCat Kisses!
Orange topp -Zara Organic
Svarta skinnbyxor -Gestuz
Ankelboots -Wedins
Skinnarmband -köpt på Santorini
Dödskallehalsband -köpt i New York
Smalt skinnarmband -köpt i Köpenhamn
(Utomhus hade jag fuskpäls och lilla skinnväskan jag köpte i Grekland)

Bli en Halloween Babe!

CITYCAT VISAR STILEN!

Imorgon är det Halloween och hela helgen kommer att gå i skräckens och höstens tecken. Här hjälper CityCat dig att hitta stilen så att du blir helgens Halloween babe! Satsa på färger som svart och orange och material som sammet, spets, skinn och satin. I höst är modet väldigt goth influerat så passa på att verkligen rocka goth trenden i helgen med hjälp av handskar, kors och sotig svart ögonmakeup!
Happy Halloween önskar CityCat!

1. Hatt-Topshop
2.
Orange tröja -Lindex
3.
Spetstopp -Topshop
4. Halsband med kors -Asos
5.
Dödskalleörhängen -Asos
6.
Pencilkjol i skinn -Lindex
7.
Orange topp -Monki
8.
Lyxig sammetsklänning -Christopher Kane
9.
Satinhandskar -Topshop
10.
Klännig med spetsdetlaj -Monki
11.
Gothinsperart armband -Asos
12.
Sko i sammet -Topshop
12.
Sammetsfodral -Monki

Dagens Fashionista!


Åh kolla vad Halloweensnygg Kate Moss är i sin orange och svart randiga klänning och skinnjacka. Hon kombinerar med en läcker väska med fransar och lackskor. Hur snygg som helst! ♥