month.link }}” />

Mina tofflor finns hos Chique!


De söta svarta tofflorna från Friis Company som jag shoppade i Köpenhamn finns nu att köpa hos Chique.se
De är otroligt sköna och normala i storlekarna. Kostar 199 kr! Båda rosetterna har dock redan trillat av på mina, men det kan bero på extrem överanvändning eftersom jag släpar runt i dem hela dagarna här hemma, he,he eller att jag fick ett dåligt exemplar. : )

Dagens (mys)outfit!

 Hello min kära CityCat Girls! Idag hade jag en lite bättre dag i ganska många timmar i alla fall, så jag har varit uppe ur sängen nästan hela dagen, hurra, iklädd mysdress från Juicy Couture, leopardmönstrad tee och matchande leopardmönstrade strumpor, he,he. Jag har fått en speciell hälsomadrass som ska vara "helande/läkande" att sova på. Den är i 100% merinoull, bra för mig som måste hålla mig varm och så har den magneter i sig som ska balansera kroppen på något sätt medans man sover. Men gissa vem som lade beslag på den med en gång...Molly så klart ,he,he, hon tycker att den är hennes nu. : ) Min bästa vän kom förbi en liten stund idag,Skönt att se en annan människa började känna mig som ett ufo. Hoppas, hoppas jag är på bättringsvägen nu. Har precis kollat klart på Topmodel. I love Anya och den där Fatima gud så vacker hon är, helt otroligt! Har ni någon favorit?

Paris in the air!

 Paris Hilton släpper sin femte parfym som heter Fairy Dust som bla. har doftnoter av rosa pion, apelsinblomma och vanlijkräm. Namnen och annonserna för Paris parfymer har jag aldrig gillat, men de flesta doftar väldigt, väldigt gott. Jag tycker om Disney Couturs söta smycken med Tinkerbell men här blir det lite för mycket av det goda och det känns som att den riktar sig mer till småtjejer i 12-årsåldern än till modemedvetna kvinnor om man säger så. Men det är en söt reklambild och Paris frå leva ut sina prinsessdrömma till fullo med varje ny parfymlansering. : )