month.link }}” />

Dagens Fashionista!

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow i Jasmine di Milo.

Paltrow var elegant och cool på samma gång i den här lila klänningen med ena axeln bar2009 Bent on Learning benefit i New York City. Klänningen kommer från Jasmine di Milo och Gwyneth kombinerade med smycken från Chopard, läckra peeptoe pumps och en svart clutch från Roger Vivier.

Vårens makeup!


Så här tycker sminkmärket Guerlain att vi ska sminka oss i vår! Looken är full av färger, fint tycker jag! Plocka inte ögonbrynen för mycket för de breda brynen stannar kvar även i vår!

Dagens Outfit! Hello Citycatbabes! Det här är klänningen/toppen från Asos som jag beställde för längesedan. Jag tog storlek 12 men den var alldels för stor, så himla svårt med Asos storlekar tycker jag, ibland är de supersmå och ibland jätte stora, skumt. Föra gången jag beställde storlek 12 så var plagget för litet. Mamma har hjälpt mig sy om den och nu sitter den lite bättre. Jag gillar att den påminner om Balmain-klänningen! Kunde inte bestämma mig för uppsatt eller nedsläppt hår se det fick bli bilder med både och. Hoppas ni får en riktigt härlig fredag! Citycatkisses!!!

Klänning -Asos, nätstrumpbyxor -HM, lackpumps -Ellos, lackväska -InStyle, ormarmband -Cocoo, onyxarmband-Snö.