month.link }}” />

Dagens Fashionista!

Jameela Jamil

Jameela Jamil har lyckats få tag på den eftertraktade gråa mockaklänningen från Jimmy Choo för HM! Hon bär upp den på snyggast möjliga sätt med grymma skor och knallrött läppstift, love it!

Dagens Köp!


Det här blev köpet på Arkadens shoppingkväll! En lång rutig skjorta som blir perfekt att ha till leggings i vinter med inspiration från Kristen. Härlig röd färg och fina detaljer, den kommer från Esprit men jag köpte den på MQ mecd 20% rabatt.

Sen blev det även en söt mössa, kör på skogshuggarlooken, he,he, från KappAhl, där det var 25%.

Dagens Kontorsoutfit!

Hello Citycatbabes! Idag har jag varit och klippt mig och gjort slingor. Känns så härligt nästan 10 cm har jag klippt av och så har jag klippt upp det i lite olika etapper och fyllt på med massor med ljusa slingor. Det var 9 månader sedan jag gick till frisören så det känns härligt och nu ska jag inte låta det gå mer än 4 månader har jag lovat mig själv, och frisören! :) Sedan blev det jobb och nu är jag hemma igen. Igår bytte vi alla textilier från grönt till rött och alla prydnadsaker från sivler till guld hemma i vardagsrummet, så det känns så juligt och mysigt. Om ni undrar varför det blir mycket polotröjer nu så är det för att jag har ett stort bandage på halsen efter att ha blivit tvungen att operera mig där i förra veckan, inte så snyggt, så det får bli mycket höghalsat och sjalar nu ett tag. Tråkigt nu december när man vill vara fin men inget att göra! Hoppas ni har haft en bra måndag! Citycatkisses!!!

Tröja -Guess
Kjol -HM
Halsband -Kenneth Jay Lane
Ring -Calvin Klein
Strumpbyxor -Falke
Väska -Mulberry
Väsksmycke -Dior
Pumps -Wedins
Rött nagellack -O.P.I Big Apple Red