month.link }}” />

Dagens Drömoutfit!


Idag drömmer jag om en outfit med vårens nya coola plagg och accessoarer.
1. Supersnygg kavaj med nitar och dekorationer från Balmain.
2. Kombinerar med skinnleggings från Valentino.
3. En enkel tee med dregkedjor från Miu Miu blir snyggt till.
4. Oh la, la vilka coola ankelboots, får ha strumpor i så länge, från McQueen
5. En rymlig väska i från Donna Karan slänger jag över axeln.
6. Avslutar med ett coolt armband från Dannijo.

Mina Rea-fynd!

Dagen innan jag blev så sjuk tog jag den här bilden, för jag kom på att jag hade glömt att visa det som jag har fyndat på rean. Det blev en hel del, men väldigt billigt, allt med minst 50% rea, det mesta 70%. Jag var noga med att välja bra material den här gången, minst 50% ull i allt stickat, och fin bomull och äkta skinn. Mitt mål var att inte köpa några festkläder, utan kläder jag faktiskt får använding för, och jag lyckades ganska bra tycker jag. :) Inte en enda liten paljettklänning! ;)

Från Topshop blev det en jättehärlig kofta med massor av knappar som gör att den kan knäppas dubbelknäppt, se ut som en polotröja, ja i alla möjliga kombinationer, det gillar jag! 50%.

Mango blev det en stickad ulltröja i vintervitt nedsatt 50% och en finstickad klänning/tunika i ull för 79 kr, hade kostat 400 kr

Från Mexx blev det en fin skjorta med sydda veck/revärer på axlarna, lite militärlook, för 89 kr hade kostat 600 kr

Från HM blev det en skinnjacka med nitar, också nedsatt med 50%. På nätet har de inte satt ner den så mycket än, men i butik finns den till halva priset. Det blev också en snoddhalsduk som man kan vira flera varv och mysiga tumvantar nedsatta 70%.

Zara blev det den gråa jobbklänningen för 129 kr, nedsatt med 70%.Dagens Outfit!

Hello Citycatbabes! Äntligen kan jag ta mig ur pyjamasen, det är bättre idag, även om det är långt ifrån bra, men det blir jag ju aldrig i och för sig, så jag får vara glad att jag kan vara upp på benen och orka göra lite grejer nu. Snart ska mamma komma hit med nybakade semlor, mmmm. Kände för att få klä upp mig lite och känna mig normal. Kornblått och lite bling piggar alltid upp, he, he. Förhoppningsvis håller det i sig så jag kan gå till jobbet i morgon! Hoppas ni har en bra söndag! Citycatkisses!!!!

Kavaj -Bruuns Bazaar
Axelsmycken -Monki
Kornblå tunika -Topshop
Sammetsleggings -MQ
Overkneeboots -LaRedoute
Örhängen -Snö
Armband -Dyberg Kern


Makeup is magic.
Vad det är skönt att det finns smink. Innan makeupen såg jag så sjuk ut att jag blev rädd när jag såg mig i spegeln men 20 minuter senare syns inte ett spår av sjuklingen. Phju...

Testade en ny frisyr som jag såg i tidningen Chic med en löst inbakad fläta i luggen som jag fäste i knuten och en till fläta som går runt den slarviga knuten.