month.link }}” />

Ciao Citycatbabes! Här står jag fr

0-46bd37d570198d68cbb39ce8646c08bd.png

Ciao Citycatbabes! Här står jag framför Colosseum,vi ska precis gå in och titta hur det ser ut inuti! Igår var vi i Vatikanen och tittade på Peterskyrkan och Sixtinska kapellet,väldigt mäktigt! På kvällen åt vi på en mysig restaurant! Idag är det sol och fint,härligt! Citycatkisses!!

Ciao! Här sitter jag i solen vid F

0-60d720cc217d041621c2e15878cc5912.png

Ciao! Här sitter jag i solen vid Fontana di Trevi! Fontänen är ännu vackrare i verkligheten än vad jag trodde! Resan gick bra och hotellet är verkligen jättefint! Hittills har jag fått må någorlunda okej och vi har hunnit se en hel del fina platser,kyrkor och monument redan. Nu ska vi äta lunch på en mysig liten Piazza. Buffalomozarella och parmaskinka,gott! Sedan ska vi titta på Pantheon och förhoppningsvis orkar vi gå hela vägen till Pizza Navona! Hoppas ni har det bra! Citycatkisses!!

Rom!


Hello Citycatbabes! Nu åker jag och min älskling till Rom och firar min födelsedag där, den 1 april! Jag är tillbaka igen den 2 april! Då lovar jag att det blir massor av härliga bilder från Rom och så har jag förhoppningsvis lite shoppingfynd att visa upp! Om jag får möjlighet så uppdaterar jag bloggen där nere, men jag vet inte hur tillgången till internet kommer att vara. Om ni alla skulle vara så snälla att ni ger mig i present att sända 1 tanke om att jag ska få må bra på min födelsedag, så kanske det funkar, man vet aldrig? ;) Det är allt jag önskar mig, att få må okej, så att jag kan njuta av den här resan och inte bara behöver ligga på hotellrummet. I och för sig är hotellet väldigt härligt, så det är en försäkring kan man säga! :) Hotellet heter Boscolo Aleph och ligger i Via Veneto ganska nära Spanska Trappan. Det verkar vara en supercool inredning och det gillar ju vi, temat är Heaven & Hell, låter spännande! :) Ha det så bra mina underbara Citycatbabes! När jag kommer hem är det verkligen dags att plocka fram vårkläderna och titta närmare på vår och sommarmodet! Citycatkisses!!!