month.link }}” />

Hej citycatbabes! Efter två kvällar och en...

dsc01533 (MMS)

Hej citycatbabes! Efter två kvällar och en dag instängd och sjuk på rummet kunde jag äntligen tassa ut på stranden idag. Medicinen verkar hjälpa och nu ska vi gå ut och äta,sista kvällen här! Jag har på mig en vit maxiklänning och guldsmycken och känner mig lite gladare nu! Hoppas jag får må ok ikväll! Citycatkisses!

Hej Citycatbabes! Ja då var det kört ige...

Hej Citycatbabes! Ja då var det kört igen! Suck! Har legat inne på hotellrummet ett dygn nu med outhärdliga smärtor från magen,ingen tvekan om att det är magsår,igen. Jag hatar min kropp,varför vill den inte fungera? Värst är det nästan att mamma som inte varit på solsemester på 10 år,nu sitter inne med mig på rummet! Det känns hemskt! Jag brukar ju må bättre när jag kommer till värmen,men inte denna gången! Hoppas det blir bättre snart,jag har fått magsårsmedicin men det tar nog ett tag innan det läker,speciellt när det är så kraftigt,kan inte ens ställa mig upp. Hoppas ni har det bättre!Citycatkisses!

Hej Citycatbabes! Här kommer ett litet vyk...

dsc01526 (MMS)

Hej Citycatbabes! Här kommer ett litet vykort från Grekland! Jag älskar färgen på vattnet här,det är så vackert! Tyvärr har jag varit väldigt dålig igår och idag så vi har inte kunnat åka in till Corfu town och titta. Jag vet inte vad det är om det är magsår igen eller något annat tillfälligt,men jag hoppas verkligen att jag mår bättre i morgon. Jag är i alla fall glad att Jag kan ligga i solen vid havet och ha ont istället för hemma i lägenheten,utsikten är betydligt bättre! Hoppas att ni mår bra och har en fin helg! Citycatkisses!