En bit på vägen!

Så där ja! Äntligen har vi fått upp stommen till den ena jättegarderoben. Den är 2,40 gånger 2 meter lång och bara stommen vägde 100 kg. Så min sambo fick låna en flyttbil för att få hem allt till lägenheten. Jäklar vilket jobb det var att få in och upp alla sidorna i den minililla klädkammaren! Första att få in dem genom dörren, sen vända runt dem och hantera dem, dem slår ju i taket och väggarna, kilar fast sig och oss, kändes som att hantera två jättelika valar, av trä, ha,ha.

Dem är så stora att det liksom inte går att fånga dem på bild! Men det blir superfint, tror jag och massa plats för kläder, skor, skärp och smycken. Det ska bli så otroligt kul att få inreda dem. Men än är det mycket jobb kvar. En likadan på andra sidan, gaaah, hur ska vi få plats att montera den??? Och så jättetunga skjutdörrar 4 stycken, innan det är dags att sätta upp den inre inredningen. Det blir jobb hela helgen! :)

Även dörren har fått tapet, det ser så läckert ut från insidan! :) Alla mina kläder ligger ihopvikta i sovrummet, det är liiiite jobbigt att ha det så i 2 veckor som det blivit nu, speciellt när Molly hoppar upp och river ner alltihop minst en gång per dag! Jättekul tycker hon!

Kommentera här: