month.link }}” />

Nyårsmakeupen!


Idag har jag använt mig av den här sminkvideon (scrolla ner så ser ni den) när jag fixade min nyårsmakeup! Jag tycker det blir superfint med glittrig ögonskugga. Jag använde mig av ett löst glitter från makeupstore men vilket glitter som helst går bra! Tyvärr syns det inte riktigt här hur mycket det glittrar men ni kanske kan tänka er ungefär i alla fall.Den här makeupen är ju inspirerad av artisten Kesha, ha, ha, men den är verkligen jättefin, passar perfekt för nyårsafton!

Paljettfest!

Festa in året i lång eller kort paljettklänning! De här collagen har jag gjort tidigare nyårsaftnar här på bloggen men de känns fortfarande lika aktuella! Paljetter bli aldrig fel på nyårsafton! Fördelen med en långklänning är ju att man kan ha flera lager strumpbyxor eller leggings under så att man slipper frysa! ;)
image3076

Ett hjärta av guld!


Samtidigt som jag beställde de fina sammetsbyxorna från Juicy Couture klickade jag också hem det här söta armbandet med ett hjärta. Det är ett så kallat starter bracelet som man kan fylla på med massor av fantastiska berlocker om man vill. (Som Thomas Sabo armbanden). Jag hade sån tur att jag slapp betala tull fastän varorna skickades från USA så det blev ju superbilligt! :D Dessutom kom de med DHL direkt till dörren någon dag innan jul, underbart!