Dagens Fashionistas! SAG Awards!

1. Sofia Vergara i Roberto Cavalli och diamantsmycken från Chopard! OMG!!! WOW! Klänningen är to die for, den sitter perfekt på Sofia och får hennes kropp att se ut som en gudinnas och färgen är helt makalöst vacker! 10 stilpoäng till Sofia som var snyggast av alla på SAG Awards!
2. Mila Kunis i Alexander McQueen. Mila var också otroligt vacker i den här färgsprakande klänningen med underbart fall och fantastiskt mönster!!
3. Lea Michele i Oscar de la Renta med smycken från Tiffany & Co, skor från Sergio Rossi och en clutch från Daniel Swarovski. Vackert och elegant! (Men lite för höga skor).
4. Eva Longoria i Georges Hobeika med örhängen från Neil Lane. Wow Eva är mästare på att balansera precis på gränsen mellan sexigt och elegant!
5. Hilary Swank i Versace med en clutch från VBH. Vackert, kvinnligt och elegant!
6. Kim Kardashian i Marchesa med smycken från Lorraine Schwartz. Hon ser ut som en grekisk gudinna, fantastiskt vackert! Älskar stendekorationerna och skärningen på klänningen!
7. Claire Danes i Louis Vuitton med diamantsmycken från Fred Leighton. Vackert och romantiskt
!
8. Tina Fey i Oscar de la Renta med smycken från Lorraine Schwartz, en Christian Louboutin clutch och skor från Giuseppe Zanotti. Åh vad kul att se Tina gå all in med en riktigt kvinnlig, vacker och färgglad aftonklänning!
9. Jennifer Lawrence i Oscar de la Renta med en Judith Leiber clutch och skor från Roger Vivier. Sexigt och sött i tuggumirosa!

Kommentera här: