month.link }}” />

Sista Chansen - Fraktfritt hos Nelly!

 

Hello Citycatbabes! Såg precis att det har varit fraktfritt hos Nelly.com en tid och idag är det sista chansen att beställa utan att behöva betala frakt! Kikade snabbt igenom nyheterna och såg att de har fått in massor av fina vårnyheter, speciellt klänningar! Här är några av mina favoriter:

Sött:
Klänning från Valerie 995 kr
Klänning från Twist & Tango 549 kr

Western:
Mockaklänning från Twenty8Twelve (Svannah och Sienna Millers märke) 4295 kr
Spetsklänning från John Zac 379 kr

Mönstrat:
Klänning från V. London 249 kr
Klänning från B.Young 499 kr

Hej då 51:an!

Hej då 51:an och hej Sverige! Nu har jag precis släpat mig över tröskeln och slängt mig i soffan efter 13 timmars resande genom Spanien, Portugal via Tyskland och slutligen till Sverige. 4 länder på en dag, puh! Självklart var det strålande väder just nu när vi skulle åka hem och det skulle bli 28 graders värmebölja dem närmaste dagarna- kunde det inte varit det när vi var där!! Men vi ska inte klaga på dem 17-20 grader vi hade i och för sig. När vi landade nyss på Landvetter möttes vi av hela 2 plusgrader och jag började hacka tänder direkt och svära oavbrutet efter bara några minuter i Sverige, ha,ha. Det verkar inte vara bra för humöret det här landet. ;) Men mest är det nog att jag är så fruktansvärt trött och sliten och har så ont efter en sån lång påfrestande resa, i morgon blir det vila! Nu ska jag pussa min älskade lilla chokladboll (min katt) 100 gånger till och stupa i säng! I morgon ska ni få se massor av bilder från resan! Hoppas ni mår bra! I've missed you babes! Citycatkisses!


Leopardmönstrad chiffongklänning från HM, kilklackar från HM och solglas från Ray Ban!

Spain Last Day!

Hej mina kära Citycatbabes! Igår åkte vi till en annan liten spansk by här i Andalusien och åt på en restaurant som en spanskalärare här hade rekommenderat som den bästa i det här området. Det var verkligen god mat och en rolig upplevlese, servitörerna bar kostym och fluga. Vi beställde bläckfisk och jätteräkor till förrätt och sen en fantastisk oxfilé till huvudrätt, det var så gott. Där vi bor finns knappt en restaurang, väldigt dött på den biten. Det enda som finns är en irländsk pubb, dit gick vi en kväll och spelade biljard och dart och det var lite roligt. Det har växlat väldigt hur jag mår, en natt var hemsk, men idag har jag fått må ganska okej när vi bara har varit hemma och tagit det lugnt hela dagen, läst tidningar i solen och så. Vädret har också växlat, vi åkte till stranden men fick åka hem direkt för det var sån storm en dag, igår var det mulet på förmiddagen och idag har det växlat mellan sol och moln, men det är ju betydligt bättre här än i Sverige. Mellan 17-20 grader, som svensk sommar, så det blir nog en chock att komma hem till kylan igen, usch! Men härligt att komma hem till familjen, hemmet, min katt och BLOGGEN! :D Jag har saknat att inte kunna blogga som vanligt. Men som tur var kunde jag ju göra inlägg innan jag åkte som har kommit upp på bloggen under veckan så att ni inte har behövt få lika mycket Citycatwalk-abstinens som mig! :) Hoppas att ni mår bra! Citycatkisses! I morgon sent på kvällen landar jag i Göteborg igen!