Veckans Bästa Vardagslooks!

Super Models!
Bar Rafaeli i jeansjacka med sin rosa Balenciaga-väska.
Miranda Kerr i jeans och kavaj och trendiga kattformade solglsögon.


2 X Pippa Middleton!
Pippa Middleton i färgglad topp, jeans och kavaj och en annan dag i mönstrad klänning och skinnjacka på väg till sitt kontor i London. Pippa har blivit superpopulär i hela världen sen sin storstilade entré som maid of honor åt Kate Middleton på det kungliga bröllopet i England. Hennes rumpa har blivit vida omtalad som superläcker efter hon visade upp den på ett samkfullt sätt i sin vackra vita Alexander McQueen-klänning och hon anses numera av flera olika tidningar och listor världen över vara världens mest eftertraktade kvinna!!! Inte dåligt Pippa!


Vitt och Beige!
Ashley Olsen i NYC och Gwyneth Paltrow i London satsar på en somrig kombination av vitt och beige!


The Simpsons!
Jessica Simpson i grön cape, jeansshorts och leopardväska tillsammans med systen Ashlee Simpson i randigt och svart tillsammans med sin son. Denna modematchen vinner Ashlee!
Jess och Ashlee igen. Jess i snygg svart kostym med lyxväska från Givenchy och superhöga nudefärgade skor som matchar hennes topp. Ashlee i damig outfit med röd kavaj, kjol och leopardmönstrad väska. Denna modematchen vinner Jessica!
Jessica Simpson med sin fästman Eric Johnson klädd i korta jeansshorts och höga nudefärgade skor. Jess en annan dag klädd i Celine Spring 2011 och slitna jeans. Celinejackan och de läckra solglsögonen klär henne verkligen!


Kate The Great!
Kate Moss i kavaj, slitna ljusgröna jeans och ballerinas utanför sitt hem i London. Klädd i en helsvart outfit med skinnjacka och stövlar en annan regnig dag i London.
Kate Moss klädd i söt klänning och sexiga Louboutins med Jamie Hince i London.


Stor & Liten!
Gwen Stefani (världens coolaste mamma?) med sonen Kingston. Älskar byxkjolen som säkert är från hennes egna märke LAMB. Solglasögonen och det röda läppstiftet blir pricken över i!
Jessica Alba med dottern Honor i LA. Här konkurerar nästan Honor ut mamma i modematchen med sin bedårande kappa!
Jessica Alba med dottern Honor i LA. Både mamma och dotter har underbara klänningar på sig som de matchar avslappnat med somriga sandaler, och tunna grå jackor.
Rebecka Rominj klädd i en supersnygg outfit med röda jeans, grå topp och Ray Ban Wayfarers med maken och sina flickor. Det här är en outfit jag ska sno rakt av! ;) Så enkelt men ändå så snyggt!
Nicole Kidman klädd i khakibyxor, vinröd tröja, skinnjacka och Ray Ban pilotbågar tillsammans med maken Keith Urban och deras två flickor, båda i vitt!


Love Is In The Air!
Blake Lively klädd i vit  klänning och guldiga sandaler med nya kärleksintresset Leonardo DiCaprio i Frankrike. Och den här outfiten vill jag också kopiera när jag åker till Grekland!
Rachel Zoe och maken tog lite tid för sig själva utan nyfödda babyn på en date i LA. Rachel har på sig snygga utsvängda jeans, en mönstrad singoallatopp, stort statement halsband och en väska från Proenza Schouler, alltid modeperfektion!

Kommentera här: