month.link }}” />

November Outfits!


Spara eller Slösa!

Spend or Save?
Kan du se vilket set med fuskpälsväst och ormskinnsväska som kostar 16712 kr mer än det andra?

Slösa: Juicy Couture faux fur vest
2 535 kr - net-a-porter.com

 

Spara: HM faux fur vest
149 kr - hm.com

 

Slösa: Gucci shoulder bag
15 525 kr- profilebrighton.co.uk

 

Spara: Zara shoulder bag
1199 kr- zara.com

 

 

Slösa kostar 18060 kr tillsammans. Spara kostar 1348 kr tillsammans.

The Girl With The Dragon Tattoo!

Roony Mara i Vogue US November 2011.


Nu när den amerikanska versionen av Millenium-trilogin snart har premiär är det coola Roony Mara som spelar Lisbeth Salander.
Roony, född 1985 har ni bland annat tidigare sett i succéfilmen The Social Network! Jag köpte nyss Vogue November där hon pryder omslaget med sin speciella look. Bilderna i tidningen är så fina så jag lägger upp dem här i bloggen också!

Stickad topp från Alexander Wang.

Klänning från Vera Wang.


Axelbandslös klänning från Bottega Veneta.

Sidenklänning med kristaller från Marchesa.

Klänning från Calvin Klein Collection.

HM har samarbetat med Trish Summerville som är kostymansvarig för den nya filmen The Girl With The Dragon Tattoo och skapat en specialkollektion inspirerad av den och Lisbeth Salanders stil. Jag fick se delar av kollektionen idag på TV4 och den består av 20 plagg och 10 accessoarer. Bland annat hoodtröjor med revor i, smala jeans, färdigslitna kängor och sneakers, skinnbyxor, slappa linnen, militärinspirerade toppar, leggings i fuskskinn, joggingbyxor, en ullrock, en t-shirt med svenska och amerikanska flaggan på och en topp med en textrad från filmen. Det finns även en supersnygg MC-inspirerad skinnjacka som kommer i både svart och oxblod som kommer att kosta 1499 kr. De har jobbat uteslutande med mörka färger som grått, svart, oxblod och khaki. HM-kollektionen släpps 14 december i 100 utvalda HM butiker runt om i världen men den kommer även att säljas på nätet här i Sverige. Filmen har premiär 21 december! Något att se fram emot!

Delar av HM:s Lisbeth Salander kollektion!