Ögonmakeupen klar!

Har lagt en naturlig ögonmakeup i naturliga brun-guldiga färger för sen ska jag lägga på rött läppstift. Använde en flytande foundation för första gången på många år, kör ju alltid bare minerals annars. Fick ett prov på True match från Loreal och den var faktiskt riktigt bra, täckte även de djupaste ringarna under ögonen och jämnade ut hudtonen, perfekt för fest, men skulle inte vilja ha sånt klet i ansiktet till vardags. :D

Kommentarer:

1 Rebecka:

Vad fin du är!Hoppas du har riktigt skoj ikväll.Kram!

2 Rebecka:

Ett tips föresten är Tromborgs mineral foundation.Jag har gått från IDs fondation till den och den är riktigt bra!Använder fortfarande ID andra smink som faux tan och deras rouge :)

3 Lella:

Men gud människa vad vacker du är! Hur lyckas man vara så vacker? :) kan du lägga upp bilder på hur man kan klä sig fint i jeans och typ tröjor? höst outfit alltså :) Skulle vara väldigt snällt om du gjorde det! I need your help..

4 Ellie!:

Rebecka: Tack, det var en jättetrevlig kväll! hoppas att du också hade en bra fredag! Åh vad bra att du skrev namnet igen, jag visste ju att du hade skrivit om ett annat och hade tänkt gå tillbaka i kommentarerna och leta men nu behöver jag ju inte det, måste köpa ny foundation snart och gillar verkligen mineralvarianten, så då ska jag ta och pröva Tromborgs!!! Kram!



Lella: Tack snälla, en sån fin komplimang hade jag verkligen inte väntat mig, tack, tack, tack!!! :D Men det känns lite som om jag har fuskat, för jag ha på mig kilovis med smink och med min nya Iphone lyckas bilderna bli lagom suddiga så att alla ojämnheter i hyn liksom suddas ut. Hade du sett mig nu i morse hade du nog sagt precis tvärt om och sprungit skrikande här i från, ha,ha, jag lovar! Men tack snälla, din snälla kommerntar gör att jag vågar lägga upp fler ansiktsbilder i fortsättningen nu! Kram!

5 lella:

Vad är det du säger människa? det är ju ditt ansikte vi ser, det är ju hur vackert som helt!!!! JAG TROR INTE ENS ATT DU BEHÖVER SMINK!! :D VAD ÄR DET DU SÄGER MÄNNISKA! du borde ju vara en av de modeller som du lägger upp på bloggen, du är ju mycket snyggare än den senaste modellen du har visat!! :D

Kommentera här: