month.link }}” />

If I Could I Would!

 


Åh de här ankelbootsen med smal stilettklack av metallic är ju bara helt unbelievably sexy! Oh la la! ;) Inspirerade av Christian Louboutins Big Lips Shoe utan tvekan. Jag vet tyvärr med mig att jag inte kan gå i såna klackar, alltså jag kan gå snyggt (efter alla åren som modell) men jag orkar inte mer än några meter, ha,ha. Men om jag kunde så skulle jag utan tvekan slå till. Virie kostar bara 449 kr hos Nelly!
 

Fina Fläckar & Röda Accentfärger!

 
Hello Citycatbabes!
Det här hade jag på mig igår på jobbet! Den leopardmönstrade chiffongblusen köpte jag i somras på rean tillsammans med mamma och den kommer nog att användas flitigt hela hösten. Modevärlden verkar aldrig tröttna på leopard som vi ser massor av på catwalken och i butikerna även den här säsongen! Jag kombinerade med enkla svarta byxor och kunde inte låta bli att ta Louboutinsen! :) Det ger en härlig vitamininjektion till outfiten med röda accentfärger på naglar, skor och ja i håret då, he,he, tycker jag. Idag är det äntligen fredag, åh vad jag har längtat, den här veckan har varit helt galen men nu är det äntligen helg! Yey! 
Önskar er en underbar fredag!
Citycatkisses!
♥♥♥
 


 
Leopardblus i chiffong -FreeQuent
Svarta byxor -Zara
Pumps -Christian Louboutin (finns i butik nu)
Väska -Mulberry Bayswater (finns i butik nu)
Armband -CC Skye
Klocka -Michal Kors (finns i butik nu)
 
Give It To Me Baby!1. Ballerinas från Chanel.
 


2. Den här vackra klänningen i kornblått och svart spets!
 


3. En silverglittrande clutch med gula kanter, så snygg!4.Hela den här outfiten och solsken och värme så jag kan ha den på mig! :)5. Den här huset (inklusive städning då ha, ha)
 
 
6. En magisk strand där jag kan gå månskenspromenader med M. ♥