month.link }}” />

Bleu Lavande!

My New Spring Bag: Balenciaga Giant in Bleu Lavande!
Längtar till våren och är glad över färgen på min nya väska!

P.S. Nu har jag svarat på alla kommentarer! Tack snälla fina, underbara ni för allt pepp, stöd och uppmuntran ni ger! Sen jag köpte väskan har jag varit sjuk konstant med en liten, liten stund bättre i söndags och sen jätte illa igen (kanske är ett straff, ha,ha). Så jag har läst alla kommentarer och är alltid superglad för varenda en, men har försökt prioritera att få upp inlägg så att ni har något att läsa även om jag är jättesjuk. Men nu är alla kommentarer besvarade! Massor av citycatkisses till er! Ni är bäst!

Trendspaning: Våren 2012! Pastell-Karamell!

Pastell-Karamell!I vår och sommar ska vi bada i glassiga sorbet-färger! Pastellerna gör sitt intåg efter att ha varit borta ett tag från modescenen och de känns plötsligt underbart fräscha och "nya" igen! Mintgrönt är pastellfärgen som har vunnit modemark framför alla andra men även pastellgult, persika, babyrosa, isblått och ljus syren syns mycket! Trendigast blir du om du blandar flera olika pastellfärger i block i din outfit! Tröjan som "alla" villa ha är den stickade jumpern i mintgrönt, speciellt Lia Cable från Acne!


Låt dig inspireras av de internationella modebloggarna!Inspiraras av designerkollektionerna för våren 2012!
Chanel Spring 2012 Ready-to-Wear
Chanel s/s 2012.

Valentino Spring 2012 Ready-to-Wear
Valentino s/s 2012.

Marc Jacobs Spring 2012 Ready-to-Wear
Marc Jacobs s/s 2012.

3.1 Phillip Lim Spring 2012 Ready-to-Wear
3.1 Philip Lim.

Prada Spring 2012 Ready-to-Wear
Prada s/s 2012.

Versace Spring 2012 Ready-to-Wear
Versace s/s 2012.

Louis Vuitton Spring 2012 Ready-to-Wear
Louis Vuitton s/s 2012.

Alexander McQueen Spring 2012 Ready-to-Wear
Alexander McQueen s/s 2012.


Inspieraras av kändisarna på rödamattan!

Beach 2012!

Here we go, nu kör vi! Jag har prövat mina nya zumbaskivor och tänker försöka köra 3 gånger i veckan. Men så klart när man precis kommit in i ett bra mönster så slår helvetsförkylningen till, skit! Men för er som är friska så kommer här en sprillans ny, helt gratis, grym, work out som ni kan göra med hemma, helt utan redskap och som bara tar 10 minuter! Det är Mandy Ingberg som tränar Heidi Klum och en massa Victorias Secretmodeller som leder er genom den väldigt balettinspirerade träningen! (Kul för mig som dansade klassisk balett i 16 år). :) Längtar tills jag är frisk från förkylningen så att jag kan pröva den här! En perfekt express workout när man är trött och har haft en lång dag!