month.link }}” />

Svensk Sommar!

 
Idag har jag spenderat hela dagen på mammas landställe! Blommor och grönskande träd, vackra ängar, betande kor och hästar, grillning, glass och färska jordgubbar och blåbär och så en ständiga jakt på solglimtar, ha,ha, precis som det ska vara när det är svenska sommar! :)
 
Jag hade ju tänkt att blogga från landet under dagen men tyvärr så fungerar blogg.se inte som det ska än efter att de bytte bloggplattform. Det går varken att blogga via appen eller mms och det är inte bara jag som är sur för det har jag märkt, he, he, men här är lite bilder från idag som jag tog med Iphonen! :)
 
 
Klänningen köpte jag i Barcelona på Pull & Bear och solglasögonen kommer från Ray Ban.
 
 
 
 
Mmmmmm..... :)
 

In Love With Shoes!

 
Åh jag dör, så underbara de här pumpsen är! De kommer från Charlotte Olympia och kostar tyvärr 650 euro så de får förbli en dröm! Men åh så fina! :D
 
 
Charlotte Olympia Charlotte Olympia 
 
 Bilder från Net-a-porter.com & Chiara Ferragni.

Mulberry Summer 2012!

 
Jag älskar den här kampanjen för Mulberry Spring/Summer 2012 med Lindsay Wixon och svenska modellundret Frida Gustavsson fotad av Tim Walker! De glassiga pastellfärgerna, skorna, stranden, solen, den brittska semesterorten i retrostil och så väskorna så klart, väskorna... åh! ;)