month.link }}” />

Sun Bunny!

Magdalena Frackowiak för Vogue Paris April 2012! Jag älskar stylingen i det här modejobbet från Vogue Paris, blandningen av 50-tals pin up girl med vårens mode 2012. Magdalena ser helt fantastisk ut på de soldränkta bilderna som får mig att längta till sommaren mer än någonsin!

Brigitte Bardot?

Decleor Glow!

Här om dagen bestämde jag mig för att pröva en ny brun utan sol produkt! Jag har läst om den här från Decleor som bygger upp brännan gradvis och som dessutom är en fantastisk bodylotion med massor av närande naturliga ämnen för huden. Jag köpte den hos Åhlens eftersom jag hade en 20% rabattcheck där. Nu har jag prövat den två gånger och är verkligen supernöjd! Den ger ett varmt honungsglow till hela kroppen, jämnt och fint och doftar gott. (Bara en liten, liten svag doft av det där typiska karamelligt söta kan man känna efter några timmar, väldigt mycket bättre än andra bus-produkter jag prövat). Eftersom jag är så ljus i hyn just nu så passar den här varma mjuka tonen perfekt! Extra plus för att den bara innehåller naturliga ämnen och är helt fri från parabener. Den heter Decleor Aroma Comfort Gradual Glow Hydrating Body Milk.

Solskugga!


Just nu svämmar butikerna över av ljusa pasteller men svart som solens skugga kan vara ett läckert alternativ och fungera utmärkt på sommaren om man stylar det rätt! Inspireras av det här fantastiska modejobbet i Harpers Bazaar Spain April 2012 med vackra Izabel Goulart och plagg från designers som Emilio Pucci, Tom Ford, Givenchy och Roberto Cavalli. Syndig svart spets, glittrande svarta paljetter och svarta blanka ytor kommer till sin rätt i den heta solens strålar och blir oemotståndligt ihop med sommarbrun hy, Viva Espana! :)