month.link }}” />

HM Paris Collection!

 
Den 5:e september!
Då, kommer jag att klicka mig in på HM.se för att försöka få tag i några av de fantastiska godbitarna ur HM:s Paris-kollektion. De har verkligen prickat rätt den här gången. Det är varmt och mysigt men ändå supersexigt och trendkänsligt. Framför allt är det bärbart. Dessutom är alla lookerna matchade med overkneestövlar något som ni ju redan vet att jag älskar! Jag är besatt av en svart vippig kjol i kollektionen, den måste jag bara ha! (Lite beroende på vad priset blir dock). En halsduk med fransar samt en vit fuskpäls med svarta ränder är två andra favoriter. Jag vill även lägga vantarna på en chiffongklänning, ett tofsskärp, någon av de många stickade ulltröjorna eller klänningarna och en vegamössa.
Jag misstänker att detta blir en sell-out-succé!
 
 
 
 
 
 
Kjolen som jag måste ha! ♥
 
Den vackra halsduken i krossad sammet med tofsar, finns i svart och rött.
 
Gosiga oversizetröjor i ull.
 
 
Den fina jackan och tofsskärpet.
 
Chiffongklänningar i beige och rött. Älskar klänningar som är korta fram och längre bak!
 
Klänningar i brunt och vitt i 100% ull!
 
 

Perfect Autumn Coat!

 
Alltså den här kappan är ju bara för snygg!
Vilken perfekt höstkappa och dessutom har den ju mitt namn (nästan). :) Klassisk men ändå modern, uppklädd men ändå lite biker i detaljerna.
Elly Wool Trench Coat från YAS finns hos Boozt och kostar 1599 kr.

Dream Dress!

 
 
 Ni skulle bara veta vilken obsessive compulsive klicking disorder den här klänningen orsakade mig, ha,ha. Jag blev blixtförälskad i den här vackra klänningen som är perfekt skuren, i 100% siden och i min favoritfärg kornblått. Spana i den lilla knuten i ryggen och de lagda vecken, åh! Men, när jag först såg den, för flera veckor sedan, fanns den bara kvar i large. Sen har jag klickat mig in flera gånger om dagen, varje dag, för att se om den hade kommit in i en mindre storlek. Och vet ni, plötsligt så fanns det en i medium och nu är den på väg till mig, yey! "Oh happy days, la,la". Jag skulle säkert haft en small, men skit samma medium blir bra det med. Maggie dress kommer från Greylin och kostar 769 kr. Tidigare 1245 kr.