month.link }}” />

Studded Jacket!

 
 
Hello Darlings!
Hoppas ni mår bra! Dagens jobboutfit blev min nya tee från Zoe Karssen som jag verkligen gillar! Hittade ju den på Asos mellandagsrea som ni kanske minns! Skulle gärna köpa fler av hennes toppar med coola tryck! Över toppen, en tweedkavaj med silvernitar, sen svarta jeans, grå mockaboots och så en röd väska som piggar upp. Om ni undrar varför jag har solglasögon på mig (det är ju faktiskt sol men ändå) så är det för att jag verkligen ser så sjuk ut nu att jag inte kan visa fejan på bild helt enkelt. Alla säger det nu, och det är inte för att vara taskiga den här gången, för jag ser det själv. Har aldrig varit blekare, mer blå under ögonen, mer trasiga lilableka läppar eller haft tröttare ögon. Jag kommer nog att få sluta med medicinen inom en vecka för biverkningarna blir plötsligt bara värre och värre, liksom smärtan. Jag vaknar på nätterna och skriker av smärta och på dagarna är jag en illamående zombie som inte kan äta eller tänka. Den sista veckannu som jag ska ta medicinen ska jag ju vara i Spanien, vi åker på lördag! Alltså, så här orolig för en resa har jag nog aldrig varit, har total ångest och panik. Jag vet att många drömmer om att få åka till Spanien just nu så jag ska inte klaga. Jag är bara rädd för hur jag ska klara av det. Men jag har ju en underbar samo som stöttar mig och hjälper mig så tack vare honom överlever jag väl det här med får vi hoppas. Kanske kan lite sol hjälper om jag har tur! Jag har i alla fall packat det mesta, hämtat ut medicinerna och fått lite snabbfärg i håret. Rosa toppar den här gången, blev så nöjd! :) Så mitt hår kommer i alla fall att vara okej, ha,ha. ;)
Ha en fin torsdag! Citycatkisses!
 
 
Kavaj -Zara
Tee -Zoe Karssen (finns i butik nu)
Jeans -Dr Denim (finns i butik nu)
Boots -La Redoute (finns i butik nu)
Armband -Snö
Panterring -KJL
Väska -Marc by Marc Jacobs (finns i butik nu)
 

 
Från en annanvinkel!

Grått & Rött!
 
 
T-shirtens tryck! Jag hoppas att den ska ge mig hopp om framtiden och våga se fram emot den! :)
 
Glittrig tweedkavaj med silvernitar!
 
Armband i svart och gnistrande panterring.
 
 

Pink Ends!

 
 
Ett snabbbesök hos min frisör för att fräsha upp färgen. Det blev rosa toppar istället för röda eller lila den här gången, yey! Känns vårigt och sommarfint! :) Såg även när jag satt hos frisören och kollade i modetiningar att Ida Sjöstedt hade rosa toppar på sina modeller på catwalken, I like! :)
 

Skirts & Studs!

 
 
HM har fått in en jättesnygg kjol med vippig peplumvolang för 299 kr. Love! Väldigt feminin och elegant. Den skulle vara supersnygg med en nedstoppad sidenblus och mina röda höga lackpumps!
 
En annan bra grej som HM har fått in är lösa nitar som man själv kan sätta på kläder, skor, väskor och annat. Bara fantasin sätter gränserna! Det här är något som jag har letat efter över halva stan, i skumma punkbutiker, på pyssliga Panduro, i dammiga tygaffärer, men inte hittat någon stans! Är så sugen på själv få sätta nitdekorationer på mina plagg! De konformade kommeri 8-pack och de fyr/trekantiga i 30-pack. Båda paketen kostar 49,50 kr.