month.link }}” />

Sexy Summerbabe!

 
 
Dagens sommarinspiration får vi av Bregje Heinen i GQ July 2013. Korallröda läppar, solbrun hy, guldsmycken, röda naglar, färgglatt och nattsvart, yes please!
 
 
 

Silver Lightning!

 
 
Hello Citycatbabes!
I går mådde jag äntligen lite bättre så jag kom ut på både en shoppingrunda och senare after work med mamma. Hade på mig de silvriga jeansen från J Brand som jag kombinerade med en enkel vit sidenskjorta! De har en jättecool ytbeläggning av silver så att de ser ut som skinnbyxor, gillar! Effekten krakelerar också likt färg på en tavla, fantastiskt, tycker jag som gått 3 år på Textilhögskolan så klart. Blir lätt lite nerdig när det kommer till textiler, ytbehandlingar, material och nya effekter på plagg. :P Hoppas att ni har en mysig helg!
Citycatkisses!
 
Jeans// J Brand. Shirt// Equipment. Shoes// Christian Louboutin. Bag// Balenciaga. Bracelet// Hipanema. Necklace// Kenneth Jay Lane. Ring// YSL.
 
 
 
 
P.S. På Instagram kan ni se live video av gårdagens accessoarer. ;) Inte mästerligt filmat direkt, men vad fasiken man är ju nybörjare! :P Ni får säkert en chock ha, ha när ni ser mig på film, ofta ser man ju väldigt annorlunda ut som rörlig person än på en stillbild. Men det får man väl bjuda på. Tycker själv att det var väldigt kul att se andra "komma till liv" som man bara har sett på bild innan. :)
 
 

Free People Goes to Rio!

 
Free People bara fortsätter att fullständigt överösa oss med vackra plagg och coola kampanjer. Jag önskar att de hade en butik här i Göteborg. Men tyvärr får man än så länge nöja sig med att shoppa på nätet hos tex. Nelly och Asos. Den här gången har de gjort en film också. Väldigt cheesy men ändå väldigt rolig att se. Den gav mig sånt enormt sug efter en girls trip utomlands med tjejkompisar. Jag har aldrig vågat mig på det pga. av sjukdomen. De tenderar ju att gå rätt så vilt till med ganska lite vila och ganska mycket drama, ha,ha. Men det är ändå något som jag drömmer om att en gång få göra. En girls night out här i sommar skulle inte vara fel det heller. Det är en viss känsla som man får med sina tjejkompisar som inte liknar någon annan, när allt stämmer och alla har roligt, är det fantastiskt!