month.link }}” />

Becks för Vogue Paris!

 
David och Victoria Beckham har fått den stora äran att pryda Vogue Paris decembernummer. Det är den mest prestigefyllda modetidningen i världen just nu så man kan lugnt säga att detta kommer bli ännu ett uppsving för paret Beckhams modestatus. Jag tycker omsalget är supersnyggt. Festligt, vintrigt, sexigt och romantiskt, precis som ett decemberomslag ska vara. Den där diamantringen också, åh... :) Det är väldigt coolt på något vis vilken come back Victoria har gjort från utskrattad, fotbollsfrubimbo med misslyckad solokarriär till hyllad stilikon och framgångsrik modedesigner med visningar i Paris och världens största celibriteter som kunder!
 
 
 
 
 

L'Oreal Million Carats!

 
 
Nästan overkligt vackra modellen Bianca Balti som vi brukar se i Dolce & Gabbanas reklambilder är ansiktet utåt för L'Oreals jul och nyårskollektion. Den kallas för Million Carats och består av diamantinspirerade skuggor med glitter i turkos, lila och blå toner, gnistrande nagellack och läppstift i bärtoner med mycket skimmer som ska inbjuda till julkyssar, he,he. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Missoni Stripes!

 
 
Hello citycatbabes!
Skönt att det är fredag! Klänningen köpte jag när Missoni gjorde sitt samarbete med Lindex så det är en gammal favorit. Däremot är den långa svarta koftan ny, från American Vintage. Ni hittar den här. Stickat i flera lager blir mysigt, varmt och bekvämt men när man adderar lite färg och glitter så blir roligare. Jag kände mig lite Mad Men retro i den här outfiten så jag tuperade håret lätt och satte upp det i en enkel svinrygg/knut med 60-tals feeling. :) Skönt att vara på benen om än bara för en stund. :) Önskar er en jättefin fredagskväll!
Citycatkisses!
 
 
Dress// Missoni. Cardigan// American Vintage. Bag// Stella McCartney. Heels// Christian Louboutin. Watch// Michael Kors. Bracelet// Asos. Tights// Falke. Tank top// HM Paris Collection. Ring// Vintage. Necklace// Anine Bing.