month.link }}” />

Halloween Makeup & Nails!

 
 
 
Happy Halloween! Här kommer lite inspiration till Halloween-makeupen och manikyren! Ha, ha, jag är så förvirrad, jag trodde det var den 31:e igår men det är ju idag. Inte konstigt att det bara kom en på trick och treat igår, idag har det redan kommit 9 stycken. :) Har haft besök av häxor, alla möjliga monster och spindelmannen och batman! :D
 
 
Halloween Makeup Inspiration!
 
 
 
 
Love, love this. Halloween chic? Hon har sminkat över sina egna bryn och målat på jättehöga så att ansiktet får en helt annan form.
 
 
 
 
 
Halloween Nail art inspiration!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Halloween kisses! 
 
 
 

Elefanten i rummet!

 
 
 
Hello darlings!
Nu ska jag precis iväg på yoga-klass! Har på mig träningslinne från Lorna Jane och ett nytt halsband som jag har köpt från Christyle, "Smycken för en bättre värld". Jag är som ni redan vet både WWF-vän och Tigerfadder och bidragsgivare till Nordens Ark och WSPA! Men, man vill ju göra mer och hur fantastiskt är det inte när man kan både shoppa och hjälpa djuren samtidigt?! Christine på Christyle har på uppdrag av WSPA (World Society for the Protection of Animals) designat det här vackra elefanthalsbandet som heter Protection of Elephants. Fint i dubbel bemärkelse. Genom att köpa det här halsbandet bidrar man till WSPAs verksamhet mot djurmisshandel och hjälper inte bara elefanterna utan alla djur som WSPA kämpar för!
 
Eftersom jag tycker att det är så bra när man kan förena nytta med nöje så mailade jag Christyle och frågade om jag kunde få ge er en rabattkod för att ni också lättare ska kunna vara med och kämpa mot djurmisshandel. Genom att ange koden "citycatwalk" i kassan får ni 50 kr rabatt under hela november! Hur bra är inte det? Hjälp mig, Christyle och WSPA att kämpa för djurens rättigheter och köp ett halsband eller fem! ;) En uppskattad gåva eller julklapp kan jag lova! Så nu säger jag, låt inte djurmisshandeln bli "elefanten i rummet" (det där som ingen vågar prata om) utan ta upp det, var med i kampen och bär ert smycke med stolthet. Det tänker jag göra! :D

Halsbandet är nickelfritt och finns i tre olika längder, du hittar det här! ♥
 P.S. Gilla gärna Christyle på Facebook för att fler ska få upp ögonen för att man kan shoppa med riktigt gott samvete! 
Citycatkisses!
 
 
 

Blake Lively for L'Oreal Paris!

 
 
Vår favoritfashionsita här på cityCATwalk, Blake Lively, har kammat hem ett superkontrakt med kosmetikjätten L'Oreal Paris! De släppte nyss några bilder från första kampanjen och Blake ser otroligt vacker ut tycker jag. Hon kommer att vara deras ambassadör och göra reklam för makeup, hårvård och hårfärg. Hon ansluter till en hel rad superstjärnor som också representerar märket, Jennifer Lopez, Eva Longoria, Beyoncé, Frieda Pinto och Julianne More. Supertjusig var hon även på presskonferensen! Hon strålade i en vit, hundtandsmönstrad, klänning i off-the-shoulder-modell med brett skärp. Galet snygg! Åh! ♥ Jag gissar att märkets produkter komma flyga av hyllorna! :)
 
 
Så här säger Blake om sin nya roll som taleskvinna för L'Oreral:
 
"I am thrilled and honored to join the incredible women who represent L'Oréal Paris," Blake said. "I grew up with the inspiration of their message, 'We're worth it.' What an important value to instill in women. That beauty is rooted in confidence. That is key. That is why I'm so proud to be a L'Oréal Paris woman."
 
(Personligen har jag alltid tyckt att det är lite fånigt att säga att vi är "värda" smink och hårprodukter, men Blake lyckas faktiskt lägga in en lite djupare och bättre mening bakom uttrycket. Att vi är värdefulla och värda att ge oss själva vad vi behöver och vill ha, långt bortom det materiella).