month.link }}” />

Motivational Monday!

 
 
 
 
 
 
Ha en hälsosam vecka allihop!
Citycatkisses!
♥♥♥
 
P. S. Om de här bilderna mot all förmodan framkallar ångest istället för inspiration just i dag så kan jag trösta er med att den mesta träningen jag har fått idag är att skriva de här raderna, eh... ja. Fingrarna fick 1 minuts work out alltså, resten av kroppen har jag typ inte använt idag, just sayin... ;) Det är bara att ta nya tag i morgon! D.S.
 
 

Put it in Pink!

 
 
Hello babes!
Det här hade jag på mig igår. Det var så varmt och skönt på altanen men när jag väl kom ut märkte jag att det inte var så varmt. Det var nog sista gången jag kunde ha en sån här tunn jacka. Annars så är ju rosa höstens trendfärg så lite synd att den inte är varmare. Fast det kan man ju inte direkt begära när den kostade 100 kr på HM, ha, ha. På tal om jackor så har jag insett att jag har onormalt många jackor och kappor. Säkert 10 för sommarsäsongen och minst 7 för vintern. Får nog införa köpstopp på jackor här! Den finaste har jag nog inte visat för er än. En lång kappa i ljust fårskinn som jag köpte second i somras, ett superkap som jag kommer att bo i hela vintern. Den måste jag lägga upp lite bilder på! Vi var och kollade i lite inredningsbutiker i dag och kom hem med en vacker kristallvas från Orrefors och en nya stekpanna, ha,ha. Inte så mycket möbler alltså. :) Men, det kommer det med så småningom. Var glad att jag kunde orka vara ute och röra mig bland folk en stund. :)
 
 
Jacket// HM. Jeans// Dr Denim. Top// Zara. Heels// Christian Louboutin. Bag// Alexander Wang. Sunglasses// Le Specs. Bracelet// Hipanema. Watch Alexander Wang. Silver rings// vintage.
 
Louboutins växer inte på träd! Eller gör de... Gött ändå om man kunde plantera ett Louboutinträd och skörda hemodlade Louboutins varje säsong. ;P
 
Citycatkisses!
♥♥♥
 
 
 

Mysigaste Tröjan!

 
 
I'm in love!
Inte trodde jag att en jättestor begie ulltröja skulle bli min höstförälskelse, ha,ha. Nej men alltså den här oversize tröjan i 100% ull är bara så mysig så jag var tvungen att visa er med en gång. Den är stor nog att kunna funka som klänning till leggins och den har till och med fickor. Den känns precis så där mysig som pojkvännens finaste tröja som man tar på sig när man fryser och han inte är hemma (hrm, hrm). ;) Jag blev varm på några minuter när jag kröp in i den här. Jag beställde två tröjor från HM Paris Collection men tyvärr blev det något fel så jag fick bara en. Men vad glad jag är att det blev den här. :D Hade en rabattkupong på 25% så det gjorde ju att det blev ett bra pris också. Undrar om jag köper något nu för tiden utan att det är rea, rabattkupong eller second hand, ha,ha. Det är ju så lätt att googla fram en rabattkod nästan oavsett vilken butik man handlar i. Prenumererar man dessutom på nyhetsbrev från favoritshopparna på nätet så får man ständigt nya härliga rabatter, perfekt! (Tycker jag men inte min plånbok, min sambo och min nya stödgrupp (anonyma shoppoholics). ;P