Gott Nytt År!

Happy New Year!
 I dag drömmer jag om att få skåla in det nya året klädd i gnistrande guld från topp till tå i kombination med djupt midnattsblå accessoarer. Blanka paljetter och mjukast sammet blir en underbar kontrast. 
 
 

Adrianna Papell shift dress
1 840 SEK - johnlewis.com

Charlotte Olympia leather shoes
6 690 SEK - net-a-porter.com

Lanvin quilted handbag
10 965 SEK - marissacollections.com

Ippolita preowned jewelry
10 220 SEK - therealreal.com

Irene Neuwirth blue earrings
7 850 SEK - therealreal.com

Guerlain gold nail polish
195 SEK - sephora.com

Square champagne flute
425 SEK - allmodern.com

 
 
 
Vilket år detta har varit. Höga toppar och djupa dalar.
I januari reste vi  under dramatiska omständigheter till våra drömmars stad New York. Där gifte jag mig med mitt livs kärlek efter 11 år tillsammans. Vi sa ja till varandra i svenska kyrkan, fotograferades högt ovan skyskraporna på manhattan och åt vår bröllopsmiddag på legendariska Four Seasons. Vi reste på bröllopsresa till Bahamas där vi spenderade några magiska dagar i paradiset, snorklade, badade, solade och åt romantiska middagar till ljudet av vågorna på stranden. När vi kom tillbaka fick ni veta att jag var gravid. Vi reste till Florence på babymoon, tittade på konst, promenerade över Ponte Vecchio-bron och åt glass i vårsolen, allt medan magen växte. Jag kämpade mig igenom en tuff graviditet och mycket smärtor, jag gick på kryckor, höll på att föda för tidigt och i slutet kunde jag inte gå alls. Jag hade en jätterolig babyshower med alla mina vänner och den 25 juni kom vår son Tom till världen. Jag blev mamma. En obeskrivlig lycka och något som jag aldrig trodde skulle hända mig. Det blev den varmaste sommaren och den regnigaste hösten någonsin. Jag led av mycket av sviterna efter förlossningen och i november drabbades jag av utmattning. I början av december firade vi Toms dop med familj och släkt och så kom julen. Nu, ja nu är vi redo att säga hejdå till 2014 och fira in 2015. Det har varit många tårar, en del av sorg men de flesta av glädje. Ni har funnits med genom allt och jag har verkligen känt att ni delat varje ögonblick med mig. TACK för det här året, vi ses alldeles strax i nästa!
 
Jag önskar er alla lycka, hälsa och glädje detta nya magiska år som ligger framför oss!
GOTT NYTT ÅR
och 
citycatkisses! ;)
 
 

Kommentarer:

1 Martina:

Ja vilket år vi lämnar...måste erkänna att jag tyckte det var lite ledsamt att lämna 2014, det var ju året jag blev mamma. Nu helt plötsligt var de förra året...känns skumt. Hoppas verkligen du får må lite bättre detta år vännen. Du är en sådan kämpe. Så imponerad av dig. Många kramar Martina o Skruttbullen:)

2 GV:

Gott nytt år min älskade underbara vän!
Ja, vilket år för dig... Ett år du aldrig kommer att glömma av många olika anledningar. Av erfarenhet vet jag att det dock kommer vara de ljusaste stunderna du kommer att ha klarast i ditt minne. Din underbara lille Stampe <3
Saknar er massor massor! Hoppas att 2015 kommer att bli ett lättare år, och återigen att vi kommer hinna ses lite mer! ;)
Tusen kramar,

GV

3 Käthes Mode:

Önskar dig och din familj ett fantastiskt år 2015!!

Kommentera här: