month.link }}” />

Dagens Vykort!

 
Ville bara säga hej till mina fina citycatbabes och lägga in några bilder från Instagram den här veckan! Så kallat "Insta Lately" ;) Jag har så klart hundratals helt fantastiska bilder jag ska dela med er när jag kommer hem (vi åker hem på lördag) men här kommer några så länge!
Citycatkisses!
 
Flyger in till Bahamas!
 
En av hotellpolerna med swim up bar!
 
På bryggan på väg ut till paradisön som tillhör hotellet. Spegelsolisar från Carrera och klänning från Phax. Hatt köpt här!
 
Vår alldeles egen lilla vik på paradisön med den bästa snorklingen jag varit med om! Här simmar vi med jättesköldpaddor och färgglada fiskar!
 
På Sandals Cay, happy girl!
 
Ni kan följa mig @citycatwalk om ni vill se alla bilder jag lägger upp där. 
 
 

Wedding Pictures!

 
 
 
Vår fotograf har gjort ett fint bildspel med några av våra bröllopsfoton för att dela med familjen. Men ni är ju min bloggfamij så jag vill gärna dela den med er också! Hoppas ni har det bra! Vi njuter för fullt av vår honeymoon! Hörs snart igen!
Citycatkisses!
 
Tack för alla fina kommentarer och varma lyckönskningar, vi har läst dem alla och det har förgyllt vår vistelse här ännu mer! Tack, ni är underbara!
 ♥
 

Sandals Royal Bahamian Spa and Resort!

 
 
Som ni säkert har förstått nu så är resan till Bahmas vår honeymoon! ♥
Det är ju inte i första taget som man åker iväg till västindien, i januari, bara så där, vilket ni säkert också tyckte var lite märkligt. :) Men, anledningen till denna lyxsemester är alltså vår bröllopsresa. Vi ska bo i Nassau på Bahams på ett hotel som heter Sandals. Det ser helt magiskt ut på bilderna, det är nog inte riktigt lika fint i verkligheten, men det lär ändå vara något av det finaste jag sett. Det ska bli en fantastiskt att få tillbringa 6 dagar här. En once in a lifetime grej! Om ni vill kika mer på hotellet så hittar ni det här. Vi ser fram emot sol och bad, snorkling, luncher i skuggan, romantiska strandpromenader och middagar i solnedgången. Som ni säkert förstår så kan jag ju inte sitta och blogga hela vår bröllopsresa så från och med nu blir det kanske inte så många uppdateringar. Men man vet aldrig, får jag tid över så dyker det nog upp ett inlägg eller två. :P Annars så är jag snart hemma igen och då ska ni självklart få höra allt om resan och vårt bröllop! Tack för att ni är så underbara som ni är och för att ni vill dela min aupplevelser med mig här på bloggen mina vänner!
Citycatkisses!
♥♥♥