month.link }}” />

50 Shades of Grey!

 
 
Nu är trailern till den omtalade filmen 50 Shades of Grey här. Böckerna blev ett fenomen som spreds över hela världen. De såldes i 90 miljoner exemplar och översattes till 52 olika språk. De allra största filmbolagen stred om rättigheterna till filmen, Warner Bros., Sony Pictures, Paramount Pictures, Universal Pictures och Mark Wahlbergs men tillslut var det Universal som vann. Filmen hade en produktionsbudget på 40 miljoner dollar (oj, oj, oj) så den borde ju kännas ganska påkostad och hålla en bra kvalitet över lag. Jag är lite förvånad över valet av skådespelare men tycker ändå att trailern verkar lovande. Jag har läst de två första böckerna i trilogin men inte hunnit med den tredje än. Jag tänker så klart se filmen, men jag förstår att det är väldigt olika där, hur man känner. :) Innehållet är ju trots allt lite "speciellt". ;) Varken Ana eller Mr Grey är så "vackra" i filmen som jag föreställde mig dem i böckerna, men det viktiga är ju kemin emellan dem. Och hur den är återstår att se när filmen väl är här. 
 
 

Röda volanger!

 
 
Hello Citycatbabes!
I den här värmen är det inte mycket annat som funkar än tunna klänningar. För min del måste de vara amningsvänliga också. Den här klänningen från Ralph Lauren har blivit en favorit senaste veckorna. Jag matchar den med det jag hinner få på mig ha,ha. (Lite skillnad från förr när jag kunde stå i min walk in i långa stunder och planera outfits i lung och ro). :) För dagen blev det ballerinas från Michael Kors och klassiska Ray Ban bågar. :)
 
Här har vi varit på promenad till mataffären och köpt godsaker att grilla, mm. Det är en underbar sak med att ha hus nu när man har en liten. När man inte kommer ut mycket kan man ha det väldigt mysigt ändå och grilla på altanen. 
 
I dag har vi varit på utlflykt till stan för första gången sen Stampe kom till världen. :) Allt som förut var småsaker och självklarheter känns numera som stora äventyr, ha,ha. Att ha en bebis med sig känns som att ha en liten bomb med sig som kan explodera när som helst, ha,ha. (Alltså börja gallskrika, vilja ha mat, behöva bytas på). Men jag gissar att man slappnar av mer och mer ju mer man lär sig och när bebisen får lite mer regelbundan vanor. ;)
 
Citycatkisses!
 
 
Dress/ Ralph Lauren. Shoes/ Michel Kors. Necklace/ Anine Bing. Sunglasses/ RayBan.
 
 
 
 

Tiffany & Co!

 
 
Det här snygga halsbandet köpte jag second hand hos Style Sequel för några månader sedan men jag har inte hunnit visa det för än nu. Jag älskar tunna, enkla halsband just nu och det här tycker jag bara är så fint. :) Fick det för 500 kr. Kostar ca 4000 kr nytt, så det kändes som ett kap. Plattan är gjord av rubedo, en blandning av guld, silver och brons som skapades för att fira Tiffanys 175 års jubileum. Det här halsbandet tillhör den kollektionen av limited edition smycken, kul!