Veckans Fashionistas!

Jennifer Lopez är vårsnygg i pastellblå figurkramande klänning med cut outs från SAFiAAY och pastellrosa, blingade pumps från Jimmy Choo.
Emmy Rossum är fin i grå klänning från Altuzarra och vita skor från Christian Louboutin. Det svarta nagellacket matchat till väskan i samma färg tycker jag är en läcker detalj.
 
 
 Camilla Belle är supertjusig i knallgul klänning från Gucci, rosa läppar och leopardmönstrad väska samt nudefägade pumps, båda från Christian Louboutin.
Krysten Ritter överraskar i en färgglad och mönstrad miniklänning från Emilio Pucci och kombinerar fint med svarta sandaletter från Brian Atwood.
 
 Margot Robbie ser änglalik ut i sidenblus som lämnar axlarna bara och vida byxor med hög midja, allt från Carmella.
Shailene Woodley gnistrar i en pärlbroderad aftonklänning från Elie Saab Haute Couture och sandaletter från Stewart Weitzman.
 
 
Cameron Diaz är söt i tennisinspirerad grå och vit klänning från Victoria Beckham. Vita pumps gör looken komplett.
Emma Watson är supercool i svartvit jumpsuit från J. Mendel och skor från Gianvito Rossi. Älskar stylingen med allt håret åt en sida och röda läppar. Det enda minuset är att det ser ut som om hon har bränt fötterna eller så är det plastband i rosa som tillhör skorna, konstigt ser det ut i alla fall...
 
 
Emma Roberts har på sig en läcker miniklänning i blått och vitt från Barbara Bui och matchar snyggt med vita sandaletter från Nicholas Kirkwood och clutch i samma färg.
Naomi Watts är en läckerbit i blå jumpsuit med spetsinlägg från Elie Saab och matallicglänsande väska.
 
 
 Veckans trendspaning: Blått, ljusgrått, vita skor, fokus på axlar som lämnas helt eller delvis bara eller markeras med cut outs.

Kommentera här: