month.link }}” />

Orange Blossoms!

 
 
Äntligen vår och dags att flytta ut på altanen! Vi älskar Medelhavet, dess färger och växter så vi försöker dekorera med inspiration därifrån. I helgen köpte vi ett apelsinträd som blommar. Apelsinblom måste vara den ljuvligaste doften som finns, underbart! 
Det ska utgöra sällskap åt vårt citronträd och vår palm som överlevde vintern. Nu saknas två olivträd och en kruka med örtväxter som får bli nästa inköp! 
 

Little Lace Things!

 
Dagens sötsak får blir den här vackra spets BH:n i pastellrosa som jag köpte i Bubbleroom-butiken. Märket heter Sisters Point och du hittar det även på nätet!
 
 
 

Vitsippan ute i backarna står!

 


 
Nu är verkligen våren i full blom och allt är så vackert! Jag älskar vitsippor och här om dagen när solen strålade och det var varmt och ljuvligt tog jag och mamma med oss Stampe på långtur runt Oxsjön. Vi stannde och fikade och plockade vitsippor! Det är verkligen fantastiskt att få se allting genom Stampes ögon. Det här är hans första vår och första gången han ser vitsippor. :) Och första gången han äter vitsippor när mamma råkar titta bort också... hmmm, aj då. :)