month.link }}” />

Happy New Year!

Happy New Year!
 
Dagens drömoutfit är så klart en nyårslook! Tvådelat och snörning blev några av de absolut största trenderna 2015 så vad passar därför bättre än en croptop och pennkjol i gnistrande paljetter och sandaletter med snöring! :D
Jag spår att speciella örhängen kommer att fortsätta vara trendigt hela vintern och våren. Det ska bli så spännande att se vad 2016 bjuder på för trender och äventyr, i modevärlden och i min värld. :)

Sequin top
140 SEK - amazon.com

Dorothy Perkins sequin skirt
185 SEK - dorothyperkins.com

Dsquared2 high heel shoes
8 090 SEK - luisaviaroma.com

Black purse
570 SEK - tadashishoji.com

Lulu Frost drop earrings
2 640 SEK - lanecrawford.com

 
  
Tack för detta fina år, för allt ert stöd, alla era kommentarer och besök! Tack för att jag har fått dela mina intressen, inköp, trendspaningar och sorgliga och underbara ögonblick som livet har bjudit på under 2015 med er. Ni är fantastiska och de bästa, bästa läsarna man någonsin kan önska sig. 
Gott Nytt År
från hela familjen
Citycatwalk
Ellie, M, Stampe och Molly!

En Pepparkaka!

 


Det här inlägget skulle ha kommit upp på julafton var det meningen men det blev något fel. Det här var vårat julkort till släkt och vänner och tanken var att även önska er God Jul med detta foto här på bloggen! :D
Men, bättre sent än aldrig! Min älskade lilla Stampe, sötare än den sötaste pepparkaka, hi,hi.
Citycatkisses!
 


 

New Year Stars!

 
Hello Citycatbabes!
Måste bara dela med mig av de här fantastiska bilderna som lite inspiration inför morgondagens festligheter! Åh vad jag önskar att jag kunde få dansa in det nya året i en av de här stjärnbeströdda aftonklänningarna. Så otroligt vackert!
Stjärnglansen står Zuhair Murad för med sin fall/winter collection 2015/2016.
Citycatkisses!