month.link }}” />

Rosa Spets!

 
 
Hallo igen fina citycatbabes! Jag kämpar på här men fy det måste vara det värsta i "förkylningsväg" som jag har råkat ut för på 10 år minst. Hu. Varken nässpray eller hosmedicin hjälper mer än någon timma och jag kan inte sova. Usch, varje gång Stampis gnäller till så tror jag att han börjar bli sjuk också, det blir ju en mardröm om han får detta. :( 
Fast nu var det ju inte det jag skulle skriva om utan jag tänkte bara visa en bild på den rosa spetsklänningen från HM som finns i butik nu. Den finns även i vitt och svart på rea.
Citycatkisses!
 
 
 

Pooltapp och djungelfeber!

 
 
 
Hello alla fina citycatbabes!
Ni undrar kanske vart jag tog vägen. Först tappade jag min mobil i babypoolen. Aaaargh, hade 700 foton från vår första semeter med Stampe på den och så, så mycket annat och de första dygnen var den helt död eller bara vita streck på den. Nu har den faktiskt kommit till liv något så när, så att jag tack och lov har kunnat rädda våra semesterfoton, puh! Men taskigt nog så drabbades jag samma kväll som vi kom hem från Kreta av någon extrem sorts jävla influensa. Ett riktigt ilsket virus sa läkaren, men det skulle också kunna vara lunginflammation, bara att vänta, vila och se hur det går. Sällan har jag varit så dålig av ett virus, fullkomligt utslagen och så klart livrädd att Stampe ska få det här. Det var nära att M ringde ambulans här om natten för jag bara skrek av smärta och var helt borta. Jag hade ju precis varit förkyld i 2 och en halv vecka så jag hann bara vara frisk 5 dagar, hade hostan kvar de två första dagarna på Kreta.
Vi hade i alla fall en helt underbar vecka där, en av de bästa resorna jag har gjort, för att det var vi tre, i vår lilla familj. :D Fler bilder från resan och mer outfitinlägg är på väg så snart jag mår lite bättre. För det hoppas jag verkligen att jag snart gör, det räcker liksom som det är för mig med mina permanenta sjukdomar. Hoppas att ni mår bra och har en härlig sommar (trots vädret)! Hur har ni det och vad gör ni?
Citycatkisses!
 
 
 
 
 
 
 

Dagens Vykort!


Hello Citycatbabes! 
Här kommer lite fler bilder från Kreta! Stampe har lekt i sanden vid strandkanten, prövat att simma med flytkuddar och vår hjälp och varit så duktig med allt nytt. Däremot är det ganska svårt att äta på "restaurang" tre gånger om dagen med en 1-åring som blir uttråkad efter någon minut och river ner allt som finns på bordet eller börjar vråla så det ekar i väggarna, puh, ha, ha! Värst är när han börjar kasta grejer omkring sig och bara skrattar när man säger till honom. Stampe är som en levande reklam för utförsäljning. "Allt ska bort" är hans motto! ;) (Från bord, andras bord, lådor, skåp m.m.) Bra sätt att gå ner i vikt om man skulle vilja dock för man hinner knappt få i sig någon mat, ha, ha. 
Det har i alla fall varit 3 intensiva men helt underbara dagar! 
Hoppas ni mår bra och tack igen för att ni är världens goaste vänner!
Citycatkisses!

Beach dress - Phax Swimwear. Bracelets - Hipanema. Clutch - HM. Sandals -Exe. Sunglasses - Le Specs.