month.link }}” />

His & Hers!

 
 
 
 
Här om dagen köpte var sitt par svarta sneakers i skinn, inte för att matcha varandra, ha,ha, utan det bara blev så. M:s coola skor är från Woden Black. Min är kanske inte världens allra coolaste sneakers men, så otroligt sköna och jag tycker de är väldigt snygga för att vara "bra för fötterna skor". Det känns som att gå på bomull när man har dem på sig. Modellen heter Ecco O2. Jag behöver ett par riktigt foträtta skor eftersom jag om två månader ska resa till ett ställde där jag kommer att gå väldigt mycket. Nu är det bara att hålla tummarna att jag blir frisk från utmattningen tills dess, när jag bokade resan visste jag ju inte att jag skulle bli så här dålig. Men nu har jag å andra sidan en bra morot att "kämpa för". Jag ska ta med mig mamma till en utav mina favoritplatser i världen. Hon har nämligen aldrig varit där. Kan ni gissa vart jag ska resa? ;)
 
 
 
 
 


Snake Print!

 
Hello Citycatbabes!
Här har vi en liten sjukling igen. Stampe var ju förkyld 4 veckor i sträck, hela mars och sen gick det 4 dagar och så blev han sjuk igen. Så nu är det återigen hysteriskt gråt på nätterna, hosta snuva och en liten ledsen bebbe. Det svåra med bebisar är ju att de ändå absolut inte vill ta det lugnt när de är sjuka. Tvärt om verkar de vilja ha mer stimulans än vanligt. Puh! I helgen åkte vi en liten tur till Kungsmässan igen. Vi köpte var sitt par sneakers i skinn och så fick jag äntligen fyllt på förrådet av torrschampo. Helt seriöst kan jag inte leva utan det nu när jag har Stampe och hårtvättarna är lika sällsynta som solen i mars. På tal om solen... vart fasiken är den någonstans? Längtar så efter värme, vår och ljus. Är ruskigt trött på vinterjackor, tjocka tröjor, halsdukar, mössor och vantar nu. Tyvärr glömde jag kameran hemma så jag har inga kort ifrån utflykten. Men lite outfitbilder blev det i alla fall. Toppen i siden är från Equipment, ni kanske minns att jag bloggade om den för ett tag sedan. Jag har sparat på den lite eftersom färgerna är så våriga, men nu tyckte jag verkligen det var dags. Jag gillar ormskinnsmönstret som ger lite sting till de sockersöta färgerna. Längtar tills jag kan ha den med vita jeans och Louboutins! :) Jacka, kjol, topp, skor och klocka i dagens outfit är alla second hand/vintage.
Hoppas att ni mår bra!
Citycatkisses!
 
 
 

Jacket & Skirt/ Alexander Wang. Booties/ Christian Louboutin. Top/ Equipment. Watch/ Hermès. Bracelet & Necklace/ Marc by Marc Jacobs. Ring / YSL. Bag/ Balenciaga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Veckans Bästa Vardagslooks!

  
 
Margot Robbie
 
Victoria Beckham
 
 
 
Gigi Hadid
 
 
Kate Middleton
 
 
Reese Witherspoon
 
 
Gwen Stefani
 
 
Kendall Jenner & Jamie Chung
 
 
Jessica Alba & Chrissy Teigen
 
 
Rosie Huntington Whiteley & Julianne Moore
 
 
Gabrielle Union & Karlie Kloss.
 
 
Dakota Johnson & Emma Roberts
 
 
Emmy Rossum & Olivia Munn