month.link }}” />

Gott Nytt År!

Hello Citycatbabes! 

Önskar er ett riktigt GOTT NYTT ÅR från hela vår lilla familj! Hoppas att ni har en riktigt fin kväll!! Tack för allt stöd, alla fina kommentarer och att ni kikar in här dag efter dag! 2017 firar bloggen 10-års jubileum med en spännande förnyelse, ny plats, nya roliga inlägg och ännu mera mode, inredning och resor! Jag önskar ett hälsosamt och lyckligt 2017!
Citycatkisses!
Citycatkisses

Mer om nyårsoutfiten i morgon! 💞

Dagens Drömoutfit: Nyårsafton!

New Year's Eve!
Hello Citycatbabes!
Det är bara nyårsafton en gång om året så då får man passa på att glittra allt man kan tänker jag. Om jag hade en budget som Kim Kardashian så skulle jag köra på den här outfiten. 80-talet gör sig allt mer påmint i trenderna just nu och vi ser även den asymmetriska axeln göra come back. Färgen på skorna som ni ser här, cerise, blir sommarens hetaste kulörtrend, så varför inte dansa in det nya året i rätt färg på en gång? :) Och är det någon gång man kan bära ett armband för 3 miljoner är det väl på nyårsafton? Att man sen måste ha med sig en säkerhetsvakt hela kvällen är ett mindre problem... ;P
Citycatkisses!
 

Yves Saint Laurent gray cocktail dress
42 075 SEK - farfetch.com

Yves Saint Laurent pink heeled shoes
3 580 SEK - ssense.com

Victoria Beckham chain purse
15 885 SEK - modalist.com

Messika diamond bangle
3 238 570 SEK - modaoperandi.com

Ippolita sterling silver diamond earrings
5 475 SEK - orchardmile.com

Julklappar för den modetokiga!

 
Hello Citycatbabes!
Idag har jag äntligen haft en lite bättre dag. Jag orkade gå ut på en minipromenad och smärtan var tuff men inte riktigt så galen som igår. Hoppas att ni har mysiga mellandagar. Snart ska jag dyka ner i soffan med ris a la Malta och titta på Midnattssol men innan dess ville jag bara visa två av mina fantastiska julklappar. :D
 
 
Alla vårkollektionerna i Vogue Paris Collections! Här ska det spanas mode och trender må ni tro. Och jag kommer inte att dela med mig, förutom till er då, he,he, så klart! ;)
 
 
Och kolla här! Den ljuvliga nagellacksboxen från Sephora som jag bloggade om redan i november! För en New York-tokig, modeälskande, Sex and the City-nerd som gillar fina naglar blir det liksom inte bättre än så här! :) Nagellack från Formula X innehåller dessutom inte det gifta ämnet DBP -dibutyl phthalate, som många andra nagellack gör. Ämnet är giftigt av många olika anledningar men är särskilt skadegörande för blåsan, vilket naturligtvis är katastrof för mig. Så jag är jätteglad att jag hittat Formula X. Det innehåller inte heller formaldehydtoluene, parabener eller sulfater. Grymt bra!
Ha en fin onsdagkväll! Citycatkisses!
 
 Så många härliga färger, vad ska man välja först? Till nyår får det bli det silverglittriga som heter Freaky Like Freud.
 
Här har jag målat med färgen Fahrenheit. :D En perfekt julfärg. Om jag känner mig själv rätt kommer jag att spara de små pappkartongerna föreställande Manhattans skyskrapor tills jag är, ja, si så där 90 år. Om inte Stampe hinner förstöra dem först förstås. Så vid närmare eftertanke kanske jag hinner spara dem till nästa vecka, vi får se helt enkelt!