month.link }}” />

Sequins & Secrets!

 
 
Hello Gorgeous Citycatbabes!
Här kommer lite festinspo (kanske?) inför helgen. Paljettbyxor är perfekt nu när det är kyligt ute men man ändå vill vara festklädd och den där lilla paljettklänningen känns alldeles för kall. De här fyndade jag på rea hos HM och de är fodrade inuti vilket gör dem ännu bättre för den kalla vintern. Med en liten fuskpäls eller fårskinnsjacka/väst till så håller du garanterat värmen även om du hamnar vid det där bordet i baren precis bredvid dörren, brr. ;) 
 
Tror ni mig om jag säger att vi inte delade ut vissa julklappar för än ganska nyss? :) Vi har varit sjuka i så många omgångar att vi inte kunde byta julklappar med min bror och hans sambo för än den 15:e. Helt galet, och kan ni fatta att vi lyckades hålla liv i granen tills dess. Eller liv var väl att ta i, det fanns inte ett barr kvar på den när vi slängde ut den dagen efter, de låg på golvet. :D Stampis fick en helt fantastisk röd sportbil, en egen Mercedes, jisses bortskämd redan! :O Och jag fick hantlar och gymboll, yes! :D Träningen blir ännu roligare med rätt redskap. 
I helgen blir det nog väldigt lugnt för nu är Stampe sjuk igen. :( Kanske någon lite utflykt, får se vad vi orkar. Nu är det i alla fall strax fredagsmyyyyys!
Önskar er en jättefin helg!
Citycatkisses!
 
 
Shirt/ Equipment. Sequin leggings/ HM. Shoes/ Christian Louboutin. Shearling vest/ Oui. Bag/ Mulberry. Neckalce/ Miu Miu and Tiffany & Co.
 
Gotta flip that hair! Ha, ha, ha..
 
 
 
 
 
 
Stampes outfit är från Lindex. ♥
 
 
Winter Wonderland!

 
Hello Citycatbabes!
Här kommer lite bilder från våra dagar i det underbaraste vita vinterlandet jag har varit med om! Aldrig har jag sett så mycket snö i Göteborg som ligger kvar så länge. När solen gnistrar i de snötyngda träden är det så vackert att man får tårrar i ögonen. Det här är ju den första snön för Stampe som han kan ta vara på. Förra året var han ju bara 6 månader. Nu kan han krypa och rulla runt i snön och slänga sig i högar med snö, vilket han älskar. Och åka pulka! :D Det har varit så otroligt underbart att få leka med honom i snön och jag önskar att den kunde stanna kvar så här vit och vacker några veckor till!
Citycatkisses!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vissa dagar var det en helt otrolig klarblå himmel och lysande sol som fick allt att gnistra!
 
 
 
 
 Andra dagar var det som om allting sov under ett tungt, näst intill bedövande täckte av snö.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bakom Stampe ser ni vårt hus!
 
När solen gick ner och månen kom fram mot en rosaskiftande himmel var det magiskt vackert!
 
 
 Lycka att få uppleva det här!

Motivational Monday!

10..
 
9..
 
8..
 
7..
6..
 
5..
 
4..
 
3..
 
2..
 
1..
 
0!
Nu kööör vi! En ny vecka, ny måndag, ny chans att starta med träningen, den hälsosamma kosten och att jobba på ditt inre! Jag har redan kört måndagens träningspass. Legs med Kayla Itsines! Woot-woot!
Vad ska du göra för din hälsa idag?! :D
Citycatkisses!