month.link }}” />

Easter Pink!

 
 
 
Hello Citycatbabes!
Här kommer lite bilder från vår påskafton och min outfit från den dagen! Jag hade på mig en nya pastellrosa klänning i spets från HM som jag bara inte kunde motstå. Den påminner mig om Dolce & Gabbanas spetsklänningar. Finns bland nyheterna på hm.se och den finns även i vitt. Hade svårt att välja färg, he, he och hade gärna haft en av varje.
Vi firade påskafton och alla våra födelsedagar samtidigt hemma hos mamma. Tyvärr blev min bror sjuk och kunde inte vara med, det var lite tråkigt. Men det blev en dignande påskbuffé följd av creme brulé och cupcakes och många glada skratt ändå. Stampe fick klä mormors påskris och var helt överlycklig! Och mormor har två underbara katter som han skrek av skratt varje gång de ens rörde sig, ha,ha. Lite roar småbarn heter det väl... :D
Hoppas att eran påskafton också var fin!
Många kramar!
 
Vi gjorde oss iordning tillsammans. Stampe valde leopardmönstrade skor, men de var tyvärr lite för stora! ;)
 
Dress/ HM. Heels/ New Look. Jewellry/ Anton Heunis. Watch/ Michael Kors.
 
Tycker om de små klädda knapparna och den öppna ryggen på klänningen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Whaaat? En hel skål med jordgubbar, till bara mig?! ;)
 
 
Citycatkisses från oss alla tre!
 
 
 
 

Motivational Monday!

 
10...
 
9...
 
8..
 
7...
 
6...
 
5...
 
4...
 
3...
 
2...
 
1...
 
0...
 
Nuuuu köööör vi! Ny vecka, ny träningspepp! Påskgodiset får åka in i skåpet och träningsväskan får plockas ut ur skåpet! ;) För varje dag vi tränar är vi en dag närmare målet, oavsett vad det är för mål vi har satt upp för oss själva och oavsett hur litet eller stort det är! 
You go girlz!
 Citycatkisses!
 
 
 

Easter Baby!Min lilla påskkyckling har vuxit ur sitt ägg! 9 månader var han förra påsken och nu är han redan 1 år och 9 månader. Han har kvar sin söta pussmun och sina stora blåa ögon och är nästan lika härligt knubbig, he, he. Men de där bebiskinderna har försvunnit. Nu är han mer ett litet barn än en bebis, men en stor personlighet och det är så underbart att vi kan kommunicera mer för var dag som går. Kärleken är precis så där obeskrivligt stor som det sägs och ändå blir den starkare för varje dag. Det är magiskt och jag är så tacksam att jag som trodde att vi aldrig skulle få ett barn har vår alldeles egen lilla påskkyckling! :)Årets påskris!

Väääldigt svårt att låta bli! :D


På långfredagen planterade vi fina påskblommor i trädgården, det var så härligt.

Och igår firade vi påskafton hemma hos mamma! Outfitbilder mm. är på väg! Hoppas att ni också hade en fin påskafton!
Cirycatkisses!