Fashion Links!

 
Veckans trender och modesnackisar summeras!
 
 
HM har avslöjat sitt senaste designsamarbete och det blir det franska modehuset Kenzo. Förra årets samarbete med glammiga Balmain blev en superhit och plaggen säljs fortfarande till astronomiska priser på Ebay. Det återstår att se om stormönstrade, streetcoola Kenzo blir lika populärt. Kollektionen släpps 3 november 2016.
 
Dolce & Gabbana har designat en kollektion speciellt för Net-a-porter. Ljuvliga plagg i underbara sommarmönster.
 
Rihanna har tagit fram en modell med solglasögon för Dior som så klart heter Rihanna. De kommer att gå loss på nätta 7000 kr och finns i många olika färger och i butik från och med juni.
 
Victoria's Secret har hamnat i kris och måste skära ner på stora delar av sitt utbud. Supertrist nyhet att de slutar att göra badkläder tycker jag!
 
Många kändisar och modebloggare från hela världen har varit i Rio den här veckan för att se Louis Vuitton's Cruise Collection designad av Nicholas Gehsquiere.
 
Lilla Prins Oscar döptes under pompa och ståt, se prinsessornas vackra klänningar här!
 
Jag tyckte alla tre prinsessorna lyckades fantastiskt bra men kanske var Madeleines klänningen dagens absoluta vinnare! Gillar capedetaljen och färgen på prinsessan Sofias ljuvliga Antoni Berardi-klänning och så roligt att prinsessan Victoria valde svenska design från By Malina.
 
 
Johnny Depp och Vanessa Paradis dotter, Lilly Rose Depp som blivit en riktig it-girl, blir ansiktet utåt för Chanels nya doft.
 
Veckans rabattkoder för shoppingsugna hittar ni här!
 
 
 
 
Bilder från HM.se, Net-a-porter.com, Elle.se, Victoria's Secret.com, Vogue.com, Dazedgroup.com.

Kommentera här: