month.link }}” />

Halloween Queen!

 
 
Låt dig inspireras till din läckraste Halloween-outfit någonsin och skrämmas av de läskigt höga priserna! ;)
Dagens Drömoutfit är gjord för en Halloween-drottning av rang! Moa, ha, ha, ha, ha. ;)
Happy Halloween från mig, Stampe och pappa-Stampe! 
 

Balmain fitted dress
19 630 SEK - stylebop.com

Christian Louboutin high heeled footwear
4 935 SEK - net-a-porter.com

SALAR red purse
4 950 SEK - dante5.com

Skyler Man shark tooth necklace
6 085 SEK - runway2street.com

Alexis Bittar ring
2 640 SEK - orchardmile.com

Moisturizing lipstick
39 SEK - newchic.com

Halloween Inspiration & Dekoration!

 
Hello Citycatbabes! Tänkte bara bjuda på några härliga inspirationsbilder inför Halloween-helgen. Jag älskar oktober, Halloween och November. Underbar krispig luft, löven vibrerar av starka färger, höstsolen som värmer, vackra hösblommor, krypa upp med en bok i soffan under en filt med en kopp varm te. Baka äpplepaj eller varför inte göra kanldoftande äpplemust spetsad med rom eller whisky, skära ut vackra eller spökiga hål i pumpor, hänga upp roliga Halloween-dekorationer, klä ut sig, klä upp sig för höstfest eller klä sig i stora stickade underbara tröjor.
Vanligtvis brukar jag dock befinna mig under ett utåinvrängt paraply i hällregn och iskalld vind, halvförkyld, utan den där stickade varma tröjan. Blommorna vissnar för de har inte fått se solen på två veckor. En bok har jag inte läst på två år sen jag fick Stampe och baka äpplepaj hinner jag aldrig. Och pumporna kommer väl stå orörda, utan vackra mönster, lite halvt soggiga och mögliga när Halloween väl kommer. Om jag har någon Halloween-dekoration så är det äkta spindelnät som jag inte orkat städa bort. Någon egenbrygd äpplemust blir det nog inte heller utan jag går rakt på whiskyn som vanligt, för att trösta mig. Men, drömma får man ju! ;) 
Citycatkisses!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Höstfint i trädgården!

 
 
Hello Citycatbabes!
Jag har gjort lite höstfint i trädgården och ville bara visa lite bilder på det. I mina vita krukor tog jag bort de vissna sommarblommorna och ersatte med kålväxter, ljung och silverregn. En stor pumpa och en fin rostfri lykta (att matcha den stora) fick också följa med hem från Bauhaus här om dagen. Det lilla spökljuset som lyser på kvällen hittade jag på Ica för 29 kr. Nu ska här höstmysas minsan! ;)
 
 Grönt är skönt! Lila också! :) Älskar att tända lyktorna på kvällen. (Släcka dem kl 23 när det är svinkall ute och man redan har tagit på sig pyjamas, är inte lika roligt).
 
 Bollkryss i spann med pumpor. Stampe har gjort det till en sport varje dag att ta de här pumporna och kasta iväg dom så långt han kan. Bara att få till den här bilden var en stor utmaning, Fick spänna fast honom i vagnen. Att pumpor kunde vara så roligt...who new? ;P Tror inte riktigt han förstår skillnaden mellan pumpa och studsboll.
 
 Den här roliga ljungen i granform hittade jag i en liten blomsterbutik i Hovås, ny modell för i år tydligen. Det syns tyvärr inte hur vacker den är på bilden, den ser mest sned och brun ut, men det är den inte i verkligheten. Eller är den? Får nog gå ut och titta igen, glömde kanske vattna? :I
 
 En hel del Halloween-pynt att ha inne har jag också fixat. Bilder kommer på det. Älskar hösten och Halloween! :D
 
Citycatkisses!