Höstfint i trädgården!

 
 
Hello Citycatbabes!
Jag har gjort lite höstfint i trädgården och ville bara visa lite bilder på det. I mina vita krukor tog jag bort de vissna sommarblommorna och ersatte med kålväxter, ljung och silverregn. En stor pumpa och en fin rostfri lykta (att matcha den stora) fick också följa med hem från Bauhaus här om dagen. Det lilla spökljuset som lyser på kvällen hittade jag på Ica för 29 kr. Nu ska här höstmysas minsan! ;)
 
 Grönt är skönt! Lila också! :) Älskar att tända lyktorna på kvällen. (Släcka dem kl 23 när det är svinkall ute och man redan har tagit på sig pyjamas, är inte lika roligt).
 
 Bollkryss i spann med pumpor. Stampe har gjort det till en sport varje dag att ta de här pumporna och kasta iväg dom så långt han kan. Bara att få till den här bilden var en stor utmaning, Fick spänna fast honom i vagnen. Att pumpor kunde vara så roligt...who new? ;P Tror inte riktigt han förstår skillnaden mellan pumpa och studsboll.
 
 Den här roliga ljungen i granform hittade jag i en liten blomsterbutik i Hovås, ny modell för i år tydligen. Det syns tyvärr inte hur vacker den är på bilden, den ser mest sned och brun ut, men det är den inte i verkligheten. Eller är den? Får nog gå ut och titta igen, glömde kanske vattna? :I
 
 En hel del Halloween-pynt att ha inne har jag också fixat. Bilder kommer på det. Älskar hösten och Halloween! :D
 
Citycatkisses!
 
 

Kommentarer:

1 Hannah Margreta:

Va fint det blev!

Svar: Tusen tack, vad roligt att du tyckte det! Nu är växterna aningen frostskadade bara :I Blev ju kallt så mycket tidigare än vad det brukar! :) Kram!
Ellie

Kommentera här: