month.link }}” />

Vi Flyttar!

 
Hello Kära Citycatbabe!
Om du ser det här blogginlägget så har du hamnat på min gamla goa blogg men du vill ju till min nya goa blogg, eller hur?! :D Det är där det händer helt enkelt. :D Och jag saknar dig! :(
 
Klicka här
 
http://www.finest.se/citycatwalk
 
...så får du direkt access till massor av mode, trendspaningar, inredning, resor och mer eller mindre lyckade outfits! ;)
Nu mera bloggar jag på Finest.se. Vi ses!
Citycatkisses!

Motivational Monday!

10...
 
9...
 
8...
 
7...
 
6...
 
5...
 
4...
 
3...
 
 
2...
 
1...
 
 
0!
(Googla namnet på övningen om ni inte vet vilken det är. OBS, gör ej dessa magövningar om du nyligen fött barn).
 
Hello Gorgeous Citycatbabes!
Idag börjar jag med Tone It Ups "Bikini Series" på 8 veckor. Har bloggat om det här och här. Det ska bli spännande att se om jag kan hänga med (det vet jag redan att jag inte kan så egentligen är det inte alls spännande, vet inte varför jag skrev det. Jag får göra mitt bästa helt enkelt, ha, ha). I torsdags började jag också med yogan igen. Sååå skönt att få komma igång. Jag brukar yoga ungefär en gång var tredje månad. Målet är 1-2 ggr i veckan så eeh, man kan väl säga att jag inte riktigt lyckats uppnå mitt mål tidigare. Antigen blir jag sjuk, Stampe sjuk eller så får jag ingen barnvakt. Man kan ju alltid hoppas att det går bättre den här gången. :D Tone It Up kan man i alla fall göra hemma, när man vill och med eller utan barn beroende på hur tolerant man är för att få leksaker i huvudet medan man tränar. Önskar er en jättefin vecka!
Citycatkisses!

Dagens Shoppingtips!

 
Pennkjol 69 kr. Tvådelad pyjamas 79 kr.
 
Hello Citycatbabes!
Hoppas att ni har en fin söndag! Fick ett mail i min inkorg från HM som har 30% extra på ALL rea. :D Koden är 3694. (Ej sponsrat, enbart ett tips, he,he). Vissa grejer är ju redan så billiga att de nästan blir gratis med 30% ytterligare avdrag. Happy Shopping!
Citycatkisses!
• Kategori: ShoppingTaggar: Göteborg, Modeblogg, Shopping, Tips; • Kommentarer (0)