month.link }}” />

Packning & Nytt från Lanvin!

 
Hello Citycatbabes!
De senaste dagarna har gått åt till att skriva listor, packa, packa lite mer, riva upp allt, börja om och packa igen, tills jag blir galet. Aaah, att packa för en månad var inte alla så lätt som jag trodde. Det är ju så mycket som jag MÅSTE ha med. Två par Louboutins, ett par sandaletter från Stuart Weitzman, två par sneakers, flipflops, Flattered innetofflor, kilklackar... Och där var maxvikten uppnådd.  Ooops. Jag måste ju också ha me de här två paren nya ballerinas från Lanvin.
Jag har önskat mig ballerinas från Lanvin i säkert 10 år för jag har hört att de är så bekväma! Men som vanligt är du ju på tok för dyra. Men, den som väntar på något gott, he, he. Tillslut hittade jag en auktion på Ebay UK med båda de här paren, två för en, och vann dem till superpris. ca 700 kr för båda två. Visst är de använda, men det syns bara lite under och inte alls ovanpå och så är de underbart mjuka och sköna eftersom någon redan har gått in dem. (Och kanske svettats i dem, men vad gör det, det finns ju fotsvampsalva på Apoteket). Nä, ha, ha alltså, de är i superfint skick och köpa av en kvinna London som säljer åt ett gäng riktiga fashionistas där. Och de använder bara sina grejer en handfull gånger så de känns i princip som nya.
Men, men, jag får väl nöja mig med ett par ballerinas. Och ett par klackar. Ångest. Ja, ja, nu ska jag fortsätta med det sista här. I morgon kl 9 bär det av mot ett stort äventyr!
Hoppas ni hänger med! Jag kommer att uppdatera både på bloggen, Instagram och Insta Stories!
Hola! ;)
Citycatkisses!
 
 
• Kategori: ResaTaggar: Lanvin, Packning, Resa, skor; • Kommentarer (0)

Citycatwalk blogg i Japan!

 
 
Hello Citycatbabes!
Jag måste bara få dela med mig av det här för jag tycker att det är så roligt! Ett av de största livsstilsmagasinen online i Japan som heter By. S. frågade om de fick använda mina bilder som exempel i modeartiklar. Inför Valentines Day var en av mina bilder med i ett reportage om Valentines Style! :D Och nu publicerades ytterligare en artikel om skor med massor av mina bilder. Vad jag kan utläsa med hjälp av google översätt så handlar artikeln om att välja rätt sko/stövel till sina ben och till rätt tillfälle. Jättekul och verkligen en fin komplimang att de ville ha med mina bilder i sitt magasin! :D Så coolt det är med sociala medier att man kan dela sitt modeintresse med människor över hela världen och helt på andra sidan jorden!
Citycatkisses!
 
 
 
Här kan ni se hela artikeln om skor! :D
Här är artikeln om mode inför Valentine*s Day.

Mot Solen!

 
Hello Citycatbabes!
Eftersom jag aldrig blir frisk någon gång från eftereffekterna av lunginflammationen (två månader sen nu) så har jag bestämt mig för att se om jag kan bli bättre om jag får andas lite Medelhavsluft i kombination med sol och värme. Jag tar med mig Tom till pappa i Spanien, men jag har hyrt en egen liten lägenhet i ett område nära intill. Den ligger en bit utanför Torrevieja i Playa Flamenca. Jag har inte sett det i verkligheten men det ser jättefint ut på bilderna. M kommer ner en del av tiden. Pappa, Stampes morfar, bor där permanent sen många år tillbaka så det blir inte att han får se honom så ofta. Han är i en sån underbart go ålder nu, (Stampe alltså, inte pappa) att jag gärna vill att de ska få spendera lite tid med varandra. På måndag bär det av!
 
En liten uteplats i markplan som ser jättefin ut. Men det står inte i vilken riktning den ligger. Så det kanske är norrläge, bakom ett höghus, där solen bara lyser kl 6 på morgonen, man vet aldrig. :) Det ska finnas bredband i lägenheten så jag kommer att kunna blogga därifrån, yay!
 
Fräscht och modernt inuti och självklart kommer jag också alltid att ha champagnen på kylning! ;) (Till någon annan då, eftersom jag själv bara kan dricka whisky).