month.link }}” />

Spanien -Tredje Veckan!

 
 
Hello Citycatbabes!
Här kommer lite bilder från tredje veckan i Spanien! Den tredje veckan blev helt fantastisk. Jag mådde SÅ mycket bättre. Jag antar att jag äntligen hade landat i allt och hunnit få i mig tillräckligt med D-vitamin. Jag kände att jag började få krafterna tillbaka, orkade gå längre och längre promenader och smärtan var betydligt lägre än vanligt så därför orkade jag också mer än jag brukar. Stampe var glad för att han hade fått träffa pappa igen och badat massor veckan innan. Han fick leka med morfar nästan varje dag och vi gjorde mysiga utflykter. Det var en väldigt lugn och mysig vecka. Vi handlade och lagade god mat, gick härlig långpromenader och lekte på lekplatserna. Det var inte lika varmt som den veckan M var där men som hemma i maj ungefär, underbart vårväder med andra ord. :D
 
Mimosan blommar just nu och det är så vackert!
 
Morfar och Stampe! ♥
 
En av dagarna fick jag flera timmars ledigt när morfar och Maj-Britt passade Stampe och gissa vad jag gjorde då. Inte vilade som jag borde i alla fall. Hur ska man kunna göra det när Spaniens största köpcentrum ligger precis bredvid. Jag tror jag prövade hundra volangtoppar, ha, ha, bland annat den här på Zara. Vissa saker stannade kvar i butiken när jag så åt dem men andra hoppade envist ner i påsarna och mitt kreditkort drabbades av utmattningssyndrom. (Vet ju precis hur det känns, så det var lite taskigt faktiskt).
 
Vi firade St Patricks Day med morfar och Maj-Britt samt min underbara kusin Susanne och hennes man Göran som jag inte har träffat på väldigt länge. Den irländska högtid firade vi på Kina-restaurang. Eh ja faktiskt, men den låg vägg i vägg med den irländska pubben. ;) Räknas det?
 
Nom nom!
 
Morfar lärde Stampe gå ut med Smulan. :) 
 
En solig och varm dag i vår trädgård! Man kan inte annat än bli glad av så mycket blommor och sol.
 
Mysiga kvällspromenader tillsammans där vi kollade på alla coola bilar.
 
Hallå kompis!
 
Den varmaste dagen på veckan var vi hemma hos morfar och Maj-Britt och Stampe fick bada i poolen.
 
Citronträd och...
 
...vårblommor över allt!
 
Det är så här jag badar (doppar en tå i taget när det är under 24 grader) så han har lärt sig av mamma. :)
 
Läggdags gick så där och allt som oftast var det här busfröet vaken till både 10 och halv 11 på kvällarna. :) Men det gjorde inget för vi hade så roligt tillsammans. Det är en sån underbar ålder nu när man plötsligt har en liten kompis att prata med hela dagarna. (Ni med treåringar bara, mo ah ha ha, vänta bara). :)
 

Spara Eller Slösa!Budget vs. lyx - sminkprodukter
 
Hello Citycatbabes!
Jag brukar ofta tipsa om budgetplagg som är på pricken lika de lyxiga designerkläderna i mina Spara och Slösa-inlägg. Men det finns också en massa smarta budgetprodukter snarlika de lyxiga inom skönhet och makeup. Här ser ni två produkter som jag använder dagligen. Anastasia Contour Kit och Bare Minerals foundation. Båd är grymt bra och värda varenda krona tycker jag, men väldigt dyra. Så om plånboken inte tillåter just nu kan man spana in Isadoras Color Correcting Kit och Foundation istället som jag har hört att många tycker är riktigt bra. Jag är väldigt sugen på att testa By Terrys omtalade puder med hyaluronsyra som återfuktar samtidigt som det jämnar ut och ljusar upp huden samt fixerar makeupen. Pudret är By Terrys mest sålda produkt och har vunnit en massa priser. Någon som har testat? Är så nyfiken på om det är så bra som alla säger. :)
Citycatkisses!
 
Isadora Color Correcting | Wet n Wild Coverall | Bare minerals | Isadora foundation | Clinique Mascara | Max Factor mascara | Terry Transparent puder | Miyo transparent puder | Anastasia Contour | Nyx Love Contours All
 
 
 
 
 
Sponsrat inlägg i samarbete med Eleven.se


• Kategori: SkönhetTaggar: Anastasia, Contour Kit, Makeup, Smink; • Kommentarer (0)

Dagens Outfit: Bomberjacka & Chokerhalsband!

 
 
Hello Citycatbabes!
Hoppas ni mår bra min fina bloggfamilj! :) Här kommer dagens outfit med min nya favoritjacka. Alltså hur grymt är det inte att man kan ha en två jackor i en?! Den är vändbar och lika fint broderad på båda sidor och i olika färger. Andra sidan såg ni i det här blogginlägget. Perfekt! Varför gör man inte alla jackor så? Eller varför inte alla kläder? Då skulle man ju kunna halvera sin garderob, ha, ha, något som skulle vara extra bra för mig :D Anyway, min nya favo kombinerade jag med jeans, svart topp, chokerhalsband och våriga sneakers från Missoni för Converse. Jag köpte Conversen redan förra året från Members.com till superpris men hann inte använda dem så mycket. Här i Spanien har jag fått använda dem massor, äntligen. :) För i Spanien behöver man inte vada fram i lera eller snöslask i mars, nej man kan knata runt på välsopade trottoarkanter utan minsta spår av grus under sulan. :) Ibland kanske en liten bougainvillea-blomma fastnar under skon i och för sig, då är det väldigt jobbigt. ;) 
Citycatkisses!
 
 This View! ♥
 
 När man glömmer att man har ett ruskigt fult band på sin telefon istället för ett selfievänligt, supercoolt, mobilskal.
 
Bomberjacka/ Topshop. Skinnbyxor/ Guess. Chokerhalsband/ Nelly.com. Topp/ Tommy Hilfiger. Converse/ Missoni. Väska/ Gucci.
 
 Här sitter ja och är gla, över välsopade trottoarer. Nä, jag var så glad för jag var på väg till shoppingcentrat. (Så klart).
 
• Kategori: OutfitsTaggar: Göteborg, Nelly, Spanien, choker, dagens outfit; • Kommentarer (0)