month.link }}” />

Oscarsgalans Bäst Klädda!

 
1. Alicia Wikander i Louis Vuitton.
Så klart måste denna fantastiska tjej vinna även här! Vilken grej! Vår första svenska Oscar sedan Ingrid Bergman. Hurra för Alicia! Jag tyckte hennes pastellgula klänning med ballongkjol var både annorlunda och väldigt fin. Den passade henne perfekt. Glamourös och modern mycket på grund av längden som visade upp de 90-tals inspirerade skorna. Klänningen har gjorts speciellt för henne och den har tagit många månader att sy upp. Wow, så coolt Alicia!
 
Örhängen från Louis Vuitton. 
 
Halvuppsättning.
 
 Skor med genomskinlig klack från Louis Vuitton. 
 
 
2. Charlize Theron i Dior Haute Couture. Wow, major movie star! Hon ser ut som en perfekt staty och jag älskar färgen!
 
 Charlize kompletterade den vackra klänningen med diamantsmycken från Harry Winston till ett värde av 3.7 miljoner dollar!
 
3. Margot Robbie överglänste Oscar-statyetten själv i den här magiska guldklänningen från Tom Ford. Väskan som jag verkligen tycker blir pricken över i med sin långa tofs av fransar är från The Row.
 
 Otroligt fräsch och lystergivande makeup. 
 
 Diamantsmycken från Forevermark.
 
4. Brie Larsson vågade gå sin egen väg med en specialdesignad klänning från Gucci. Den bjuder på volanger, plisseringar, transparens, ett otroligt skärp och en distinkt 70-tals känsla i en lysande koboltblå färg. Vackert!
 
 Smycken från Niwaka.
 
 Vackra diamanthårspännen.
 
5. Cate Blanchett i Armani Privé. Så otroligt vackert! Som om våren själv hade uppenbarat sig. Färgen är ljuvlig, blomapplikationerna helt bedårande och den sitter perfekt på Cate som ser ovanligt lysande ungdomlig ut.
 
 
 Långa diamantörhängen.
 
6. Naomi Watts i Armani Privé. Det här är en helt fantastisk klänning, helt broderad med paljetter i olika färger som går ton i ton. Otroligt vackert, men synd att man redan har sett en variant av klänningen på Jamie Alexander. På Oscarsgalan vill man helst se något helt nytt. 
 
 Diamanthalsband och örhängen från Bulgari.
 
7. Sofia Vergara i Marchesa. Åh så roligt att hon vågade gå ifrån sin vanliga (men också helt fantastiska look) med sjöjungfruklänning och utsläppt hår. Här bär hon en riktig balklänning med draperingar och håret är vackert uppsatt. Supertjusigt!
 
 Otroliga diamantsmycken med safirer från Lorraine Schwartz.
 
 15 karats safirring med diamanter.
 
8. Priaynka Chopra i Zuhair Murad med Lorraine Schwartz smycken och Rauwolf clutch.
 
 
3.2 miljoner dollar i smycken från Lorraine Schwartz.
 
9. Saoirse Ronan valde en grön klänning helt broderad med paljetter med djup urringning. Elegant och läckert!
 
 Otroliga smaragdörhängen som matchar de olika gröna tonerna på paljetterna.
 
10. Chrissy Teigen var otroligt fin och gravid i den här romantiska drömklänningen från Marchesa och Swarovski clutch, med smycken från Lorraine Schwartz jewelry.
 
 
Lorraine Schwartz ringar och Swarovski clutch.
 
11. Jennifer Garner i Atelier Versace och Rene Caovilla skor. Jen is back! Svart kan lätt bli tråkigt men inte med den här häftiga klänningen!
 
 
Diamantarmband och rubinring.
 
12. Olivia Wilde i Valentino Haute Couture. Stjärnan som gör succé i 70-tals serien Vinyl valde en klänning med stora plisseringar och både retro (70-tal) och futuristiska drag.
 
 
 Fantastisk väska med pärlor från Roger Vivier.
 
 
13. Rachel McAdams i August Getty Atelier och sandaletter från Stuart Weitzman. Jag är svag för släp och bara ryggar och älskar grönt, så därför gillar jag den här klänningen! Liiite väl avklätt kanske, men ändå tjusigt.
 
 Långa diamantörhängen.
 
14. Julianne Moore i Chanel Haute Couture. Tung spets och vackra stenbroderier får den här klänningen att stå ut på röda mattan. Och Julianne är vackrare än någonsin!
 
 
Diamanter från Chopard.
 
15. Giuliana Rancic Georges Chakra Couture. TV-presentatören var själv en av de bäst klädda på röda mattan i den här vackra vita långklänningen med blomapplikationer och stora diamantörhängen.