month.link }}” />

Sequins & Secrets!

 
 
Hello Gorgeous Citycatbabes!
Här kommer lite festinspo (kanske?) inför helgen. Paljettbyxor är perfekt nu när det är kyligt ute men man ändå vill vara festklädd och den där lilla paljettklänningen känns alldeles för kall. De här fyndade jag på rea hos HM och de är fodrade inuti vilket gör dem ännu bättre för den kalla vintern. Med en liten fuskpäls eller fårskinnsjacka/väst till så håller du garanterat värmen även om du hamnar vid det där bordet i baren precis bredvid dörren, brr. ;) 
 
Tror ni mig om jag säger att vi inte delade ut vissa julklappar för än ganska nyss? :) Vi har varit sjuka i så många omgångar att vi inte kunde byta julklappar med min bror och hans sambo för än den 15:e. Helt galet, och kan ni fatta att vi lyckades hålla liv i granen tills dess. Eller liv var väl att ta i, det fanns inte ett barr kvar på den när vi slängde ut den dagen efter, de låg på golvet. :D Stampis fick en helt fantastisk röd sportbil, en egen Mercedes, jisses bortskämd redan! :O Och jag fick hantlar och gymboll, yes! :D Träningen blir ännu roligare med rätt redskap. 
I helgen blir det nog väldigt lugnt för nu är Stampe sjuk igen. :( Kanske någon lite utflykt, får se vad vi orkar. Nu är det i alla fall strax fredagsmyyyyys!
Önskar er en jättefin helg!
Citycatkisses!
 
 
Shirt/ Equipment. Sequin leggings/ HM. Shoes/ Christian Louboutin. Shearling vest/ Oui. Bag/ Mulberry. Neckalce/ Miu Miu and Tiffany & Co.
 
Gotta flip that hair! Ha, ha, ha..
 
 
 
 
 
 
Stampes outfit är från Lindex. ♥