Tröst shopping!

image1873image1871
Efter att ha drabbats av den hemska vinterkräksjukan mitt i sommaren unnar jag mig själv lite tröstshopping. Det här underbara armbandet från Miu Miu i fuchsia och guld blev det. Det blev också en minikjol från Chloé  i chokladbrun silkes crepe på ordentlig rea. Förhoppningsvis kommer grejerna imorgon! Ser fram emot det! :)
 

Kommentarer:

1 Sussi:

Vad kul att du köpte armbandet! Kram

2 B:

Gud vad snygga grejer!Det är du värd :) vart beställde du det ifrån?Jag är på jakt efter en snygg svart kjol men har inte hittat någon jag gillar :/

3 Evis:

Måste vara något som går. Tröstshoppingen alltså. Själv har jag väldiga problem med min reumatism just nu och tröstade mig med cerise lackpumps från Ellos (och två fempack trosor till barnen, fast det var mer nödvändigt än tröst)

4 Ellie:

Sussi: Ja, hoppas det är lika fint som på bilden! :)Kram
B: Va roligt att du tycker det! :)Jag shoppade faktiskt från net-a-porter.com--iiih jag vet, oansvarig lyxshopping, men det muntrade i alla fall upp mig. Har sett en vansinningt snygg svart kort kjol där från Miu Miu men den kostar ca 2500kr. http://www.net-a-porter.com/product/23763. Å andra sidan användar man ju en sådan kjol i kanske 10år som jag hoppas med min Chloé. Men jag tror att HM och Gina Tricot eller Nelly kommer att få in snygga svarta kjolar under hösten till bättre priser! :)
Evis: Ha,ha,ha ja det måste vara något som går! :D Jag förstår verkligen hur det känns att ha ständig värk!! Har sett de cerisa lackpumpsen från Ellos-de är super läckra! Det var du verkligen värd och ännu mer! :)

Kommentera här: